Fairytale Weddingdress

2011-01-09 @ 16:28:06
Nicole Richie  och Joel Madden gift sig den 11 december. Nicole Richie hade på sig en fantastiskt perfekt bröllopsklänning. I bröllopsklänningen hade de broderat in en privat text (kolla bild nedan). En sådan här klänning hade jag absolute kunnat att tänka mig att bära om jag någondag gifter mig. Det är inte skrivit i stjärnorna för mig och älsklingen just nu bara så ni inte får några roliga ideér!!! 







2010 vs ett förväntansfullt ♥ 2011

2011-01-09 @ 16:02:35

Karriär: 2010 var ett underbart år i min karriär. Jag blev anställd som säljassistent på Rut m.fl. som jag sedan jobbade mig upp och blev ekonomiassistent. Så 2011 vill jag öka mina chanser och kommer absolute inte att säga nej till nya karriärsmöjligheter. Jag längtar att få ett jobb som innehåller mer ekonomi som jag kan både vidarutveckla mig själv och trivas med, därmed få rutin på dagen och njuta mer av ledigheten.

Vänner: Detta året skall jag även försöka prioritera mina vänner, uppta kontakten med mina gamla vänner och skapa en starkare relation med mina närmaste vänner. Något som jag faktiskt har försummat under åren som har gått för jag har tänkt för mycket på mig själv och min framtid, avståndet har varit för stort i många år men nu bor jag nära dem så nu är det bara att avsätta tid.

Pojkvän:
Min underbara Fredrik, min soulmate och livspartner. 2010 har varit en bergodalbana i vårt förhållande men de har nästan alla förhållande från tid till tid, så jag antar att detta året var vår tid. Lika många underbar stunder som jobbiga och oroliga. Vi förlovade oss 2010/10/10, en dag som alltid kommer att vara magisk för oss. 2011 hoppas jag att vår framtid kan bli mer stabil och vår kärlek till varandra skall växa och bli starkare än någonsin. Tilliten måste växa .....ni förstår nog. Den största förändringen för oss kommer vara att vi kommer skaffa oss en annan lägenhet och jag hoppas att det blir inom en kort tid.

Familj:
2010 uppskattade jag min mamma mer för allt som hon har gjort för mig och tillbringade mer tid med mina bröder. 2011 kommer bli ett bättre år för hela min familj för förändringarna har redan börjat för dem. Men uppskattning behöver alla så självklart kommer jag att fortsätta att uppskatta dem.

Blogg: 2010 startade jag denna blogg och delade mitt liv med mina vänner genom min blogg, så de kunde se vad jag har för mig när jag inte är kontaktbar. 2011 kommer jag fortsätta att försöka avsätta tid för att blogga, har dock insett svårigheter med bloggningen då man inte kan skriva allt man har på hjärtat för de är antingen för personligt eller så kan de såra människor i sin omgivning.

Möjligheter: 2011- Därför ser jag detta året som en chans att få bli en starkare person och försöka ta vara på alla möjligheter som kommer och försöka så gott jag kan dela dem med mina nära och kära. Skall även försöka på bästa sätt använda årets alla timmar på bästa sätt. Även försöka vända allt negativt till att bli positivt.

Hälsa: 2011- Jag börjar detta år med att bli av med ett beroende som har blivit mycket osunt. Det kommer bli otroligt svårt och jobbigt men det kommer bli till det bättre. Det låter hemskt men de är inte så fruktansvärt som de låter. Jag kommer även börja träna regelbundet för att förbättra min hälsa och kondition, om inte annat så behöver jag förlora 10 kg för att orka mer under mina dagar, vilket jag ser fram emot =)

Hoppas ni känner en lika stark känsla för att detta kommer bli ett strålande år både för er själva och andra.

December 2010

2011-01-09 @ 15:32:27

December var en underbar månad i mitt liv. Snön föll ner hela tiden och lyste upp hela min tillvaro. Första advent köpte vi en julgran som vi julpyntade i vardagsrummet. Jag som inte har haft en julgran sedan jag var mycket liten blev överlycklig.


Vår första julgran och katten älskade den!

I mitten av december åkte vi ner till Skåne för att hälsa på Fredriks släktningar och handla massa julklappar. Vi träffade även hans kompisar och gick på min första hårdrockskonsert för att se Fredriks favoritband Soilwork. Konserten var jättebra men mest fantastisk var den för att få se min underbara fästman så otroligt glad och överlycklig. En helt ny sida av honom som jag aldrig har sett innan.

Soilwork

På julafton & juldagen hyrde vi en bil och åkte ut till mamma på Tjörn och firade jul. Där vi åt vi massvis av god julmat och jag bara mös av att få vara hemma en stund. Vi åt även middag med min släkt. Alla julklappar hade vi ju redan fått av våra familjer, en kitchaid. Till varandra köpte vi en tv till sovrummet och en Dolce gusto maskin ( se tidigare inlägg).
På nyårsafton hade vi bjudit över några vänner på nyårsfest och middag hem till hos. Vi serverade en femrätters middag som var helt perfekt, första rätten bestod av skagentoast, andra chilimarienerad hummer, tredje sorbeglass, fjärde smördegsinlinad oxlfile med potatisgratäng och sallad och till efterrätt blev det citroner fyllda med citronglass. Verkligen en nyårsmiddag att rekommendera !!!!!