Fyndat på Bokrea

2010-02-28 @ 21:09:43
God kväll, i dag har jag lyckats ta mig till Icas bokrea. Kanske inte den bästa men eftersom jag ändå skulle handla och jag orka inte göra i ordning för en promenard i bokaffärerna i stan, så fick det bli samtidigt som jag handlade mat. Jag köpte två riktiga chickflick romaner, Pappas Flickor och Gold Diggers skrivna av Tasmina Perry. Så nu ser jag fram emot lite skön avslappnad läsning varje dag innan jag ska sova. I morgon börjar jag jobbet kl 07.00 ouhh vad tidigt men det ska jag nog klara av. Visar även i morgon vad jag handlade för kläder i fredags.
 
 

Använda dygnets timmar till viktiga saker

2010-02-27 @ 21:40:17
I går var en jättelång dag för mig. Började jobbet klockan åtta som alltid och jobbade över till halv 7 eftersom det var deadline på en kollektion. Inte blev vi klara för att vi jobba över men kom en bit på vägen iallafall. Så på måndag börjar jag jobba klockan sju på morgonen, ganska tidigt men jobbet måste ju göras. När jag slutade jobbet kom jag hem och så kom lotta direkt. Eftersom vi inte träffats på ett tag så blev det lätt massa prat om allt mellan himmel och jord tillsammans med en flaska el två flaskor vin. Sedan kom min älskling hem från jobbet med massa öl så det var ju bara att fortsätta dricka. Sedan blev det en liten utgång.

I dag har dagen varit ganska slapp. Lagat en god middag och massa mys med Älsklingen. Nu är det dax att kolla på en film så vi hörs i morgon.

Try Sleeping With A Broken Heart

2010-02-25 @ 20:36:03
Alicia Keys har gjort det igen. Kolla in denna låten, verkligen sååååååå himla bra.

I ♥ my work with fashion

2010-02-25 @ 20:22:35

I dag har det varit en lite annorlunda dag. Började dagen med att hoppa på fel buss, fråga mig inte hur det gick till för jag bara följde strömmen och fick gå med mina högklackade skor tillbaka till den förra stationen som jag ursprungligen hoppade på. Inte så smart att ha på sig högklackat mitt i vintern med så här mycket snö men jag visste ju inte att jag skulle gå en promenard på morgonen.

Dagen på jobbet har varit mycket bra, trivs mer och mer för varje dag och det är så det ska vara. I dag har jag och en av säljarna Tess fotat massa kläder på en docka. Det blev en del bilder tagna med andra ord. Sedan har jag bestämt med chefen att jag inte skall ta någon semester utan istället jobba både mitt normala jobb och som ekonomiassistent när hon är frånvarande eller på semester. Jättebra tycker jag eftersom jag då fär lärdom om hur en ekonomiassistent jobbar. Sedan har ju vi en del rabatt på kläderna i butiken så i morgon blir det shopping skall ni veta. Efter jobbet gick jag och kollade lite i affärerna men mina stackars fötter gjorde så ont att jag gick hem istället. Nu är det dax för ett bad med massa skum och bara slappna av efter en stressig dag. Men jag har ju lärt mig för det mesta att omvandla den negativa stressen till positiv.

Är katten höjdrädd?

2010-02-24 @ 21:56:58
Vår katt Bennie är ju bara så söt, elak, men så underbart söt. Jag satte henne på hennes pedistal eftersom hon inte gillar den och det ser ut som hon håller i sig för kung och fosterland. Så det kanske är så att hon är höjdrädd om nu en katt kan vara det, vad tror ni?

Lyxfällan

2010-02-24 @ 21:53:40
I dag är jag verkligen helt slut efter en heldag på jobbet. Det känns som att det har varit en problemlösar dag. Jag har knappt fått gjort något som jag egentligen skulle göra i dag, vilket betyder mer jobb i morgon. Men eftersom jag inte gillar att ta tag i problemen på en gång är det bara lärorikt för mig att vara fokuserad och verkligen göra det. Ett plus är ju att få jobba runt omkring kläder. LOVE IT!!! Efter jobbet var jag som vanligt jättetrött eftersom allt på jobbet skulle helst varit gjort i går och alla stressar runt. Men det är underbart att jobba runt i tempo, nu säger jag inte att jag vill jobba på mc donalds, utan att jag verkligen trivs med mina arbetsuppgifter och tempot. Det jag inte gillar är att när jag kommer hem är jag tvyngen att laga mat till mig själv och som sedan blir lunch till morgondagen och självklart blir det mat över så att min man får lite när han kommer hem. Stackarn i natt jobbar han till tre så han är nog inte hemma försen fyra. Men som sagt pengar är skönt att ha i mängder. I allafall nu har jag kollat på Lyxfällan och i dagens program var en av tjejerna med från glamoura. Efter programet inser att jag lever perfekt på mina tillgångar och som ett litet tips för alla budget plånböcker så är verkligen H&M`s naglack helt ok. Köpte i går ett som hete "Late 2 go" och det sitter fortfarande lika bra på naglarna som vilket annat nacklack som helst, så det ska jag fortsätta köpa. Kanske köper ett aprikost/rosa i morgon. Dessvärre behöver jag verkligen ett par beiga chinos, men hittar inga som sitter bra på mig. Några tips? Iallafall dagen har varit lång och nu är det dax för mig att lägga mig i sängen och läsa en stund innan jag somnar. Hoppas ni alla har haft en bra dag. XOXO

Sleepy

2010-02-23 @ 21:48:54

Det var så skönt att få ta ett varmt bad och drömma sig bort ett tag. Nu är jag så sleepy att mina ögon börjar falla ihop. Självklart skall jag använda mina nya produkter innan jag går och lägger mig. Så ni alla får sova så gott. Natti natt!!

 

 

Stressam dag

2010-02-23 @ 19:46:50
Dagen på jobbet har varit stressam, fast det är en del av vardagen på ett modekontor. Jag försöker ju hänga med så fort jag kan i svängarna och lyckas ganska bra måste jag säga. I morgon skall jag fotografera varje plagg för sig i höstkollektionen, tyvärr kan jag inte ta några bilder för att det är ju hemlighet stämplat. Men visst är det kul att redan nu veta vad som kommer i höst. Jag kan ju ge er ett tips att investera i treggings iallafall!!!
I dag kom det ett brev hem på posten som stod att jag skulle hämta ett paket woho, det var mina varor från Yves Rocher. Jag beställde dem enbart för att få en träningsväska. Visst är den söt!!!! Nu är jag helt slut efter dagen och ska ta mig ett långt bad. Vi hörs om en stund!!!!


Detta kom från Yves Rocher

♥ Saknar min underbara Älskling ♥

2010-02-22 @ 21:24:11

Det är en kall och väldigt snöig kväll den 22 Februari. Ensam sitter jag framför datan och kollar in olika bloggar (brist på inget annat att göra). Tyvärr kommer denna vecka innebära mycket egen tid för att när jag slutar mitt jobb så börjar min älskling sitt jobb. Känns lite sorgligt att bara få pussa han hej då på morgonen, men det är ju bara för en kortare tid. Helgen skall vi spendera tillsammans och det kommer bli helt underbart. Jag får se det positiva i det hela och ta vara på den egna tiden som jag får genom att sy upp ett par byxor, söka flera olika jobb och prata mycket i telefon med mina vänner. Grattis AMELIE till lägenheten !!!! Älskling om du läser detta på väg hem från jobbet *blink, blink* så ska du veta att jag älskar dig och saknar dig här hemma. Tiden tillsammans med dig är dyrbar och jag gillar att spendera varje minut tillsammans med dig min underbara pojkvän.

ZARA`s vårkollektion!!!

2010-02-22 @ 20:15:32
Gick i dag förbi Zara för att kolla om det hade fått något nytt och jag kan bara säga ...WOOOOOW...snälla ge mig alla kläderna i hela butiken. Det var verkligen så himla fina kläder i marinblått, randigt, beige, puder rosa, vit och puder blått. Enligt mig har verkligen Zara lyckats med en perfekt vårkollektion. Synd att den kommer så tidigt bara eftersom jag har lite ont om pengar innan sommaren för att kunna spendera dem på en ny vårkollektion.

Ny vecka ...Nya krafter

2010-02-22 @ 18:55:53

Dagen började inte så bra för min del, fick stå och vänta i 25 min på att få plats på en buss som kunde ta mig ner till jobbet. I vanliga fall brukar det ta 5 min med bussen till jobbet, men dock inte i dag pga snökaos. I allafall så verkade all personal på hela kontoret komma försent eftersom spårvagnarna och bussarna inte går som de brukar. I allafall fick reda på att jag ska jobba över hela veckan, vilket är inte så konstigt och undrar varför jag inte har gjort det tidigare eftersom det är deadline denna vecka för höstkollektionen. Det är jag på kontoret som lägger in alla beställningar och fixar allt runt omkring det administrativa arbetet. Så det är ganska mycket att göra och jag hinner inte änns hälften av vad jag har plannerat under dagen för att det ständiga kommer nya problem som skall lösas etc. Så nu har jag lagat mat och kollat galmourama på www.tv3.play och jag kan ju inte annat än skratta hur söta de är. Nu är det dax för ett fotbad och kolla lite tv. vi hörs sedan, om det går att blogga, eftersom jag under kvällstid och morgontid har svårt att komma in och få skriva ett inlägg. Är det fler än jag som har detta problem?

Capitalism a love story

2010-02-21 @ 16:00:08
Har precis kollat klart på "Capitalism. A love story" gjord av den kände amerikanen Michael Moore. Filmen fokuserar sig på den financiella krisen 2007- 2010. En underhållande film som visar hur det amerikanska folket har gjort ett system där det rika blir rikare och hur det fattiga blir fattigare. Ganska hemskt att kongressen accepterade ett statligt stöd på 700 miljarder dollar som sedan gick till att dela ut bankernas bonusar, istället för att hjälpa de människor som blev av med sina jobb, hus eller sina pensionspengar. Om pengarna verkligen gick till bonusar vet jag inte men eftersom bankerna inte själva berättar vart pengarna tog vägen så kan man ju lätt räkna ut att den gick till bonusar. Mycket av filmens innehåll stämmer men visst har han vinklat filmen mycket eftersom vi som tittare får t.ex. inte reda på varför människorna blir utkastade ur sina hus etc. Eftersom jag själv bodde och levde i US i tre år så förstod jag redan då att deras sociala system inte fungerade, men jag hade ingen aning om hur svår deras ekonomi var förren börskraschen hände. Ganska tragiskt för det amerikanska folket och hoppas att vi i Sverige aldrig behöver ändra på vårat sociala system så att vi till slut inte har något. 

Avatar 3D

2010-02-21 @ 12:37:21
Vaknade i morse av att rummet var så ljust så det var ju bara att gå upp och göra den traditionella söndagsfrukosten. Våfflor med glass och hallonsylt...MmMmMm.

Vilken kväll det blev i går. Först gick inte spårvagnarna på grund av ovädret, så vi fick ta bussen ner till stan och sedan gå hela vägen till bergkungen. Kan ju säga att promenaden var ganska frisk med mycket blåst. Längs vägen kom jag fram till att investera i en varm stor vinterjacka nästa år. Sedan kom vi äntligen fram stelfrusna till bergkungen och fick se den fantastiska filmen Avatar i 3d. Enligt mig var den jättebra med krig, drama och kärlek. Filmen behöver inte änns se i 3d eftersom filmen var så bra. Ser dock fram emot att få se Alice i underlandet i 3d, för det verkar vara mer effekter på den filmen. I allafall mitt tips är att gå och se filmen!!!!!
 

Just nu - Ut i vinterstormen

2010-02-20 @ 19:25:32
ÄNTLIGEN har vi fått biljetter till filmen Avatar i 3d. Har väntat på detta tillfälle sedan filmen släpptes på bio. Hoppas den verkligen är så bra som alla säger?! Jag skriver ett inlägg imorgon om vad jag tyckte om filmen för er som inte har sett den än. Även fast det känns som jag är den sista människan på jorden som ser den. Men nu ska jag göra ordning mig och gå ut i vinterstormen...ussshh inget jag ser fram emot. Synd att  inte "Bergkungen" kunde erbjuda sina kunder varm chocklad med vispad grädde och marshmallows. Jag hade granterat varit den person som hade varit där och köpt det först idag i sånna fall.

 

Gucci kriget - Jenny Gucci

2010-02-20 @ 19:12:04

Det var sagolikt skönt att få vakna upp lite senare i dag efter en lång arbetsvecka. En av de bästa sakerna att få vakna upp senare var att jag fick vakna upp till min älsklings ljuva andetag. En underbar känsla att få ligga där och kolla när han sover så fridfullt och tyst. Dagen har mest bestått av att slappa och tagit det lugnt. Dock har jag hunnit läsa ut boken guccikriget skriven av Jenny Gucci. En mycket underhållande bok om hennes galmouröst livet och hur svårt det var att få skiljsmässa från denne gucciherre. En bok att rekommendera till alla er som gillar mode eller skönlitteratur.

Efterlängtade Fredag

2010-02-19 @ 22:15:45

Jag var ganska glad i morse när jag insåg att det var sista dagen på veckan som jag var tvyngen att gå upp tidigt. Dagen på jobbet gick riktigt bra och jag börjar äntligen komma in i jobbet. Efter jobbet kom jag hem till min underbara älskling som bakade kanelbullar. Han hade dessutom städat lägenheten =) jag var så lycklig som slapp göra denna syssla. Tack Älskling! Sedan somnade jag framför tvn (pga trötthet och inte matkoma denna gången). Kvällen bestod sedan av att städa på vinden och kollade på Glamourama och solsidan. Nu är det mys med te och choklad som gäller medans snön forfarande faller utanför fönstret.

Nej tack, inte mer SNÖ

2010-02-18 @ 20:36:55

Ute snöar det i mängder. Precis som vi behöver mera snö? Jag som längtar efter våren och solen vill verkligen inte ha mer snö nu. I allafall jag kommar på lite extrajobb på kvällarna så att pengarna rullar in så att säga får se hur det går. Önskelistan är lång som sagt....det fattas bara en stor summa pengar. Risken att vinna på lotta eller i spel är chansen snarare noll. Jag är verkligen så himla trött och behöver solens varma strålar som värmer mig. Nu ska jag sätta mig framför tvn med en kopp jordgubbste.


Försökte få med på bild hur mycket det
snöar utanför vår lägenhet
men lyckades inte
riktigt.

Stoppa den i munnen....

2010-02-17 @ 18:18:37
...det vill säga världens mest sålda bil, nämligen Ahlgrens bilar. Har nu kommit med en ny smak LAKRITS, som var så himla goda. Kanske för att jag älskar Lakrits =) Tyvärr hann jag inte hämta kamran försen halva påsen var uppäten!!!!! 

Love is all around oss

2010-02-17 @ 18:11:37

Försöker fortfarande ändra på mina sovtimmar, vilket går ganska bra. Dock är det problemet att vara pigg hela dagen, vilket jag bara är några dagar och sedan blir jag övertrött. Jag var fortfarande pigg när jag kom hem så jag ställde mig för att började göra fiskgratäng. När jag skalade potatisen så hittade jag en potatis som var hjärtformad, så himla sött...det blev ett lite för högt "naaaaaw" i köket. Men nu är maten klar och det är dax att kolla på dagens avsnitt av Glamourama.


Fettisdagen 2010

2010-02-16 @ 21:35:03
I dag är det fettisdagen...wohoo!! Detta kom mina kollegor på under lunchtid, så sötsuget är som högst. Så efter jobbet var det ju bara att gå till affären och köpa mig en semla och självklart fick Älsklingen en med. Så det blev den sista semlan för detta året. Dagen på jobbet har varit mycket lugn och tyst, faktiskt lite för tyst så jag fick igång webradion och började lyssna på Mix Megapol (fick inte in några andra bra radiokanaler). Hälften av personalen är ute och reser denna vecka så det finns ingen att fråga om något, så jag håller mig på den säkra sidan och gör det jag kan så länge och den högen bara växer och växer trots att jag är effektiv. Nu under kvällen har jag målat naglarna och lagat en mycket annorlunda middag, nämligen potatismos med morötter i och stekt köttfärs men det var ganska gott.
Nu är det dax att hoppa i sängen och fortsätta läsa på guccikriget, Spännande!!!! Hoppas ni alla har njutit av era semlor i dag!!!

06:30

2010-02-16 @ 08:01:07
God morgon alla läsare! Väckarklockan ringde 06.30 i dag som alla andra dagar och det var ju bara att kliva upp ur den varma sängen ut i kylan. Det är fortfarande mörkt ute och jag längtar tills det snart blir vår så att det kan vara ljust när jag vaknar på morgonen. Nu har jag gjort mig i ordning och skall i väg till jobbet. Vad underligt det låter eftersom jag bara har studerat hela mitt liv nästan. Visst har jag haft sommarjobb etc. men inte ett jobb som varar året runt. Vad ska ni hitta på i dag? Jag hoppas ni får en underbar dag allihopa, för det skall jag ha.


Vilken dag

2010-02-15 @ 18:52:11
Jag är verkligen helt slut nu efter en hel dag på jobbet med massa tänkande och fixande. Det är fortfarande mycket att lära sig i ett system som inte fungerar, och det gör mig verkligen super upprörd. Som tur är det fem personer på företaget som är ute och reser, så det är ganska tyst och fridfullt vilket gör att jag lär mig mer (det som går iallafall). Annars trivs jag med mina arbetsuppgifter och ser fram emot att gå till jobbet igen imorgon, för att få ta tag i nya utmaningar. När jag kom hem lagade jag mat till mig och älsklingen. Eftersom jag var så trött råkade jag somna i soffan framför the city. Men nu är jag vaken och kvällen består av att ta ett bad och fortsätta läsa på boken "Gucci kriget". Ni alla får ha en fortsatt trevlig kväll xoxo

Uppdatering

2010-02-14 @ 17:43:22

Jag har inte riktigt orkat uppdatera er läsare på bloggen denna vecka. Varje dag efter jobbet har jag varit helt slut och jättetrött. Men nu kommer en snabb uppdatering om vad som har hänt under den gångna veckan.

Onsdag: Under dagen på jobbet fick jag nya kläder och en semla...mums. Tog en tidigare rast för jag hade inbokat ett möte som jag var tvyngen att gå på, vilket gjorde så att eftermiddagen på jobbet kändes extra lång. Men det är fortfarande jättekul på jobbet och jag trivs jättebra.

Torsdag:
Efter jobbet lagade jag middag till mig och älsklingen, dock beslöt sig han för stanna kvar hos sin kompis David och dricka öl istället för att komma hem på middag, så det var ju bara att kasta maten som blev över =( helt i onödan (gillar inte att laga en måltid bara till mig själv, för då kunde jag lika väl ha gjort något lättare som pasta och korv). Iallafall efter att ha tagit ett långt bad så beslöt jag mig för att åka till David för att dricka ett glas vin och kvällen slutade med mycket skratt.

Fredag: Sista jobbdagen på veckan och wow vad det kändes härligt att veta att det var den sista morgonen denna veckan som jag var tvyngen att gå upp. Jobbdagen gick bra, hade gjort ett fel som var tyngen att korrigeras men det var ingen stor sak. Visst kan alla göra fel och det är ju bara att lära sig av sina misstag. När jag kom hem var det bara att vila eftersom jag var så trött. På kvällen spelade jag, fredrik och några kompisar Guitarr Hero och spelade spel. En riktig bra avslutning på den sista vardagen i veckan.

Lördag: Vaknade upp kl: 11 och det var helt underbart att få sova ut. Dagen bestod av att fixa lite papper och bara njuta av att kolla på tv och film. Har äntligen skickat in kandadatexamens papprena så att kan jag kan få mitt examensbevis om tre till sex månader. Som sagt är inte Högskolan på Gotland så himla organiserade och därmed inte så snabba. Kollade bland annat på filmen Daybreaker som faktiskt var ganska bra!!!

Happy Valentine´s Day 2010

2010-02-14 @ 17:20:44
Vill bara önska er alla läsare en riktigt underbar Alla Hjärtans Dag!!!

Snön ligger fortfarande kvar i Göteborg

2010-02-09 @ 16:19:39

Vaknade i morse jättetrött *suck*. Längtar verkligen efter våren nu, för att det är roligare att stiga upp när solen har gått upp i stället för att vakna till ett mycket snöigt och kallt Göteborg. En liten lättnad är det att komma till kontoret, då jag får verkligen komma i rörelse och vakna upp. Som sagt det är hela tiden saker som skall göras så tiden går mycket fortare. Som på alla andra företag är tystnadsplikt ett måste för att företagets hemligheter inte skall läcka ut och därmed kan jag inte riktigt berätta vad jag gör...tror jag. I allafall det är roligt (än så länge) att jobba som säljassistent, jag lär mig nya saker varje dag. Efter jobbet satte jag mig på spårvagnen för att åka hem, då en hund klev på som hade ett stort köttsår på sidan av kroppen. Tyckte så himla synd om den och undra varför den hade det...aja nog filosoferat, nu är det dax att inte soffläge. 

Glamourama

2010-02-08 @ 21:54:00

Det är ju ingen direkt hemlighet att jag följer alla slags olika bloggar. Nu har det kommit den ultimata bloggningen, nämligen att det är tre stockholmstjejer (Michaela Forni, Petra Tungården, Anna Hibbs) som har gjort en liten tv-show under en månad som börjar sändas i dag på Tv3 Play. Det kommer sändas varje måndag, onsdag och fredag. Enjoy, I did!!!


Dagen på Rut m.fl. kontoret

2010-02-08 @ 17:34:41

I går blev det tyvärr inget bloggande jag orkade inte tyvärr, jag chillade framför tv istället mestadels av dagen.
I dag var det ganska jobbigt att ta sig upp ur sängen, men pojkvännen påminde mig genast när väckaklockan ringde att jag var tvyngen att gå upp och gå till jobbet. I dag på jobbet har det varit ganska lugnt eftersom det var en kille på morgonen som skulle greja min data och på eftermiddagen var det en tjej som skulle utbilda mig lite i systemet bridge. Visst kan jag mycket om systemet men inte företagets uppbyggnad av det, så det är ju bara att lära sig för att göra ett effektivare jobb. Efter jobbet gick jag och kollade på glasögon, är som sagt ute efter ett par nya glasögon. Jag hittade ett par för några månader sedan men nu är de slut i affären och även på deras engelska lager *snyft*. Så mitt letande fortsätter aktivt. Jag gillar ju inte modet på glasögon som är just nu asså, det är verkligen mormors/farmors glassögon, jättestora som täcker hela ansiktet. Inget mode för min del så att säga. Men nu är det dax att ta sig ner till affären och bestämma vad det blir för middag i kväll.

Softar

2010-02-06 @ 21:24:24
I morse vaknade jag helt tidigt, kl 8 och jag som ville ha sovmorgon=( Dock har dagen varit helt underbar, har nämligen leggat framför soffan och kollat på säsong 4 av "How I meet your mother" med Älsklingen. Så himla skönt att inte göra en sak utan att bara njuta av ledigheten. Jag lyckades dock göra en rabarberpaj med vaniljsås, den blev jättegod. Just nu kommer det inget på Tv, så jag funderar om det finns någon bra film som man kan kolla på?? Hmm får forska i saken. Hoppas ni alla har en trevlig kväll xoxo

TGIF again

2010-02-05 @ 17:25:56
Äntligen fredag!! Jobbat nu en vecka på mitt nya jobb. Känns helt underbart att få slippa en massa vardagar att bara vara hemma och inte göra en sak. Nu tycker jag att det kommer bli strålande underbart att få ha ledigt helger efter att ha jobbat veckadagarna. Kanske därför jag utbildade mig precis för at slippa jobba varje helg som många andra gör. Älsklingen lagade jättegod mat när jag kom hem, stekt entrecote med potatis, palsternacka och morötter i ugnen..mm vilken bra start på fredagsmyset. Så nu är det att fylla maskinen med tvätt för att sedan lägga mig i soffan och kolla på alla serier jag missat under den gångna veckan! Tjillllivippen

Ge Mig....

2010-02-05 @ 07:26:01
......dessa skor!!! Det hade passat perfekt till mig under hela våren. Love them!


Torsdag

2010-02-04 @ 16:26:05
Härliga underbara torsdag = Innebär att snart är det helg!!!! Även fast det är jätteroligt att jobba så är det jobbigt att ta sig upp så tidigt på morgonen (eftersom jag brukade gå upp tidigast åtta förrut). Det hjälper mycket att tänka positivt eftersom det kan göra en hel dag underbar, precis som den här. Nu ska jag iallafall dammsuga och plocka undan lite kläder innan min pojkvän kommer hem från skolan. Det är ju alltid nice att komma hem till ett nystädat hem efter att ha varit borta en tid, eller vad tycker ni? Han har ju varit borta nu i fyra låååånga dagar. Vilket gör att jag uppskattar han mer när han kommer hem. Aja städa va det!!! Tänk om man kunde vara lika glamoröst klädd som tjejen nedanför på bilden och seriös med klackar dessutom!!! xoxo

Just nu!

2010-02-03 @ 16:58:09
Precis kommit hem från jobbet. Gick förbi glasögonaffären på väg hem och de sa att glasögonen jag ville ha va slut i hela landet. *Snyft* Just nu lagar jag mat, morotssoppa och kollar på one tree hill på nätet. Får se vad jag hittar på i kväll.. är faktiskt ganska trött. Toddelse! 

Bästa Torrshampot ☆

2010-02-02 @ 20:00:58
Jag köpte ett nytt torrshampo förra veckan och lovade er att berätta om produkten var bra eller dålig. Björn Axéns torrshampo får 5/5 i betyg. Det är verkligen superbra för att den tar bort all glans och ger en torr känsla. Torrshampot påminner lite av Schwarzkopf osis dust it, vilket ger volym om man gnuggar det, precis som det är två i en (alltså torrshampo och dust it tillsammans). Jag har testat många torrshampo och detta är det bästa hittils. Testa det!!

 

Andra dagen

2010-02-02 @ 17:05:08
I dag var det andra dagen på jobbet! Jag måste faktiskt säga att jag tycker om arbetsplatsen, arbetsuppgifter och arbetskamrater. Kul att de blir mer och mer arbetsuppgifter och saker att lära sig. Jag gick upp med ett leende på läpparna och såg fram emot att gå till jobbet och jag längtar redan tills i morn. Det är inte alla som gör det?! I allafall i dag har jag som sagt jobbat framför datan hela dagen och det känns verkligen i ryggen och nacken så jag får strecha lite senare. Ganska tomt att komma hem till lägenheten när inte älsklingen är hemma. Vår söta katt blev iallafall jätteglad, hon är ju inte van att jag är borta hela dagarna. Så hon måste ju undra vart jag tar vägen. Men nu är det soffläge framför the hills, the city och big bang theory som gäller, med en varm kopp te.

Första dagen på jobbet

2010-02-01 @ 21:56:08
Vilken underbar dag! Vaknade halv sex av att alarmet ringde och det var bara att kliva upp och börja göra sig i ordning för min första dag på jobbet. Jag är tyvärr ingen morgonmänniska längre på grund av studietiden, då jag gärna pluggade på kvällen istället för på morgonen. Som tur var skulle älsklingen med upp för att åka till skolan, vilket underlättade morgonstämningen.
Dagen på jobbet har varit mycket intressant och roligt. Jag är nu företagets säljassistent och kommer den närmaste tiden jobba framför datan hela dagarna. Inget mig emot, för det är jättekul och ser fram emot allt annat jag ska lära mig. Arbetskamraterna välkomnade mig med att erbjuda mig både kaffe och frukost, vilket var otroligt gulligt. Sedan var det bara att börja jobba. Jag hade gärna tagit en bild på min outfit på min första dag på mitt nya jobb men min kamra har gått sönder (vet inte hur, för den har bara legat hemma) och älsklingen har tagit med sig sin =( så tyvärr inga bilder på ett tag. Jag hade iallafall på mig mina nya kläder...svart lång kavaj med vit-svart radig tröja under och tights. Bilder på kläderna finns i tidigare inlägg. Nu ska jag krypa ner i sängen och börja läsa på en bok som jag fick i dag. God natt allihopa sov så sött!!!!