Working for two

2010-07-28 @ 21:27:14
Åhh vad trött jag är nu, vill egentligen bara gå och lägga mig. Får panik både på att dagarna går för fort och för att det aldrig blir helg. ANLEDNING: -Jag jobbar för två personer fortfarande. Min nya kollega kommer inte försen om en månad och det känns som ett år just nu när jag har så sjukt mycket att göra på jobbet. Men det kommer bli jätteroligt men en ny person att få dela ett kontor med och som jag faktiskt kan bolla problem tillsammans med. Just nu har jag ingen som kan hjälpa mig när jag får problem (vilket är många gånger om dagen, detta beror absolute inte på mig). Det positiva ur denna situation är att jag har hittat en inre styrka och kan visa alla att jag faktiskt löser alla problemen själv. Därmed visar jag även min kunskap att jag klarar att att ha 50 saker i luften samtidigt för att jag har ett bra kom i håg och fixar det ganska snabbt.

Så anledningen för att jag inte bloggar så ofta är för att jag är totalt slut när jag kommer hem från jobbet. I dag var planen att jag skulle göra tacopaj och gå ut och ta ett glas med mina vänner men nu när jag sitter här vill jag bara krypa ner i sängen tidigt och det är precis det jag skall göra. 

TAKIDA & P!NK på Ullevi 23/7

2010-07-25 @ 10:50:11
Vilken underbar fredags konsert det blev. Förbandet Good Charlotte var först ut på scenen, en liten överraskning för min del för jag har inte sett dem på scen sedan min U.S.A tid. Då vann jag faktiskt biljetter till deras konsert, för att jag var en av de snyggaste klädda på Halloween! Det verkade inte som publiken gillade dem särskilt mycket för det var inte så mycket ös på dem. Sångaren Joel Madden tyckte att det svenska folket var så otroligt snygga och vackra att det var självklart för dem att vi inte behövde plastikoperationer i Sverige hahaha.
Sedan kom mitt favoritband Takida på scenen woho!!! Vilken underbar känsla att få höra dem live igen, det finns verkligen ingen sexigare röst än hans. Dock passar hans röst inte riktigt till hans utseende men men det är ju en smaksak.
Efter många öl och väntan kom äntligen Pink ut på scenen. Vilken konsert!!! Hon gav verkligen allt trots att hon är gravid. Showen började med att hon kom ner flygande från en bur i luften. Hennes bästa låt är ju Dear mr president och jag blev så glad när hon sjöng den. I mitten av konserten rullade hon i en stor boll över hela publiken och avslutade det med att komma upp på scenen och säga att det var mycket lättare att vara på scen när man drukit hahaha. Konserten slutade med att hon åkte på en linbana över hela publiken. Jag är iallafall jätte nöjd och glad för hela upplevelsen, TACK ÄLSKLING som stod ut med min music!!

I´m back and still alive!!!

2010-07-22 @ 20:48:16

Tiden går så fort, det är redan 2 veckor och 3 dagar sedan jag bloggade senast. Kan tyvärr inte säga att det har hänt så mycket i mitt liv under denna tiden. Jag har mest jobbat järnet och varit utmattad pga av detta och inte orkat att blogga efter jobbet. Anledningen till allt jobbande är för att jag jobbar för två så att säga, för jag har först jobbat mitt vanliga jobb och sedan jobbar jag även för ekonomiassistenten som har varit på semester. Så tänkte jag att det skulle bli skönt när hon kom tillbaka från semestern men så blev det inte riktigt eftersom hon tyvärr inte var så välkommen att komma tillbaka till jobbet. Så nu jobbar jag fortfarande jättehårt och länge varje dag för att försöka få ihop allt och hinna med allt som måste göras på jobbet. Men jag skall inte klaga, det är verkligen en utmaning och en erfarenhet rikare. Men visst är det utmattande i slutänden, så nu längtar jag bara tills det kommer en ny person som kan ersätta ekonomiassistenten så jag får tillbaka mitt vardagliga jobb. Men detta kommer nog ta någon månad. Som tur är kan jag ge lite överflödigt jobb till vissa andra på företaget som ställer upp men långt ifrån all den hjälp jag behöver. Som tur är så har jag jobbarkollegor som lättar upp stämningen med sina skratt och glada humör.

Måndag 5 Juli

2010-07-05 @ 16:57:15

Veckans första dag - måndag.  Vaknade pigg och glad, helt underbart med sol som bara strålade värme. Började dagen med att ta tag i allt nytt som låg och väntade på mitt nya kontorsbord. Jag jobbar nu i två veckor framöver som ekonomiassistent (för att ekonomiassistenten har gått på semester), ett mycket spännande jobb i två veckor med otroligt mycket utmaningar och problem som skall lösas. Så jag ville bara hoppa in i allt och klara av allt utan att fråga massa människor, men tyvärr så fungerade inte min plan så bra eftersom datasystemet hängde sig och då hade jag inget att göra. Därför gick jag hem och i morgon blir en otroligt tuff dag om inte annat lång, eftersom jag missade massa arbetstid. När jag kom hem njöt jag av lite färskost och havskräftor med Fredrik. Vilken underbar dag =)

Händelserik Lördag

2010-07-05 @ 16:48:04

Både jag och Älsklingen sov till klockan 12 på lördagsmorgonen. Inte så konstigt i mitt fall eftersom jag har varit så sjukt trött under hela veckan. Jag behövde verkligen sova ut och få min underbara skönhetsömn. Sedan var det att handla lite mat för att sedan njuta av den otroliga värmen och solen på balkongen. Sedan blev det bråttom för vi var redan försenade till Hertz grillfest för personalen. Fredrik jobbar ju bland annat på Hertz så jag fick följa med som sällskap. När vi såg bussen komma så hörde vi bara att det var någon som bromsade in och sedan en smäll. Eftersom det var en trefik olycka och det var inga andra i närheten fick vi springa dit och kolla så alla var ok. När vi kom fram var det en motorcykel som hade krockat med en cyklist. Cyklisterna som var lite äldre damer var panikslagen men mådde bra. Det två killar som hade kört motorcykeln måde bra men var kanske ledsna över att motorcykeln hade gått sönder i massa bitar. Killen som körde motorcykeln hade stora köttsår på armen så djupa att hans tatueringar hade skrapats bort. Efter att kollat att alla någorlunda bra var det bara att åka vidare till grillfesten. Då vi träffade de flesta från midsommar igen. Kvällen blev mycket rolig med fyrkamp istället för femkamp, grillning och ölspelet. Ölspelat har jag alltid använt för att bli full som yngre men nu när vi var ett större sällskap så var det mer roligt eftersom alkoholen delades upp mer jämt. Ett spel att rekommendera till en större folksamling med andra ord. Vi hade ju underbar tur med vädret eftersom jag gick med min blå klänning hela kvällen utan att frysa, det var ju trots allt sommarens varmaste dag. 
 

Twilight Eclipse

2010-07-04 @ 16:58:09

Efter After worken gick vi hem och gjorde i ordning oss för att sedan åka ner till centrum igen och gå på bio, denna gången blev det Twilight Eclipse. Filmen var inte alls bra enligt min mening, jag kan tänka mig att boken var tusen gågner bättre. Dock fanns det många ord och meningar som man bara blir tagen av, så djupa och kärleksfulla. Filmen var mest långtråkig och det hände inte så mycket som man inte redan kunde lista ut själv. Ingen film jag rekomenderar att gå på bio att se med andra ord. Den förstaTwilight filmen är fortfarande oslagbar och det behöver inte finns någon annan Twilight film än den.


Friday - After Work

2010-07-04 @ 16:45:06
Efter en lång arbetsvecka så bestämde jag och Fredrik att för att gå ut och äta. Istället blev det snarare mer After work på Sense än att äta men tillsammans åt vi goda räkmackor och bara njöt av varandras sällskap. Medans vi satt där så kom en massa zombies förbi haha låter kanske lite underligt men så var det, kolla själv på bilderna. Det var säkert en facebook get to gather hahaha, folk har verkligen inget bättre för sig.


 

Läkekonst från Kina

2010-07-01 @ 20:45:28
I går var jag hos "kinesen" (det är vad mina arbetskamrater kallar det) en butik som bara säljer kinesiska produkter. Jag var där för att köpa wasabiärtor och vargbär. Vargbär som även kallas Gojibär innehåller nyttiga ämnen såsom mineraler, antioxidanter och vitaminer. Bären är torkade rödaktiga bär och smakar lite som russin. Om smaken inte passar en så kan man lägga det i teet eller något. Så nu ska vi se om 5 veckor om jag har blivit något friskare som Kinas läkekonst förespår.

En solig onsdag

2010-07-01 @ 20:06:11
I dag har det varit riktigt sommarväder, det är så himla synd att jag inte kan njuta av det eftersom jag sitter inomhus på kontoret hela dagarna. Tyvärr har jag ingen semester eftersom jag inte har hunnit att jobba så länge på förtaget än. Men nästa år så kommer jag verkligen att njuta av semestern till fyllo då jag jobbat 1 1/2  år och är verkligen värd en kryssning eller en utlandsemester tillsammans med min älskling. Jag är ju anställd som säljassistent men har blivit administratör på företaget. Men det är inte de enda jag gör jag är även inköpsassistent och ekonomiassistent, så ni kan ju tänka er hur jag flänger och far i alla rum på kontoret för att hjälpa alla. Jag har därför lärt mig att inte stressa i onödan, kunna hålla på med minst 4 saker samtidigt, prioritera och samtidigt vara glad och trevlig mot alla. Huvudsaken är att jag trivs på min arbetsplats och med mina kära söta kollegor. Jag han shoppa lite både på rasten för att lätta upp arbetet.

Efter jobbet gick jag till Specsavers för att kolla min syn. Synen hade tyvärr gått försämras en del, inte mycket men lite i allafall. Jag har beställt ett par glasögon och allt blir klart om 1-2 veckor. Som jag längtar!!!!! Bilder på dem kommer när jag hämtat upp dem. Sedan handlade jag mat i två olika butiker, eftersom jag gillar att köpa bra mat till extrapris. Nu sitter jag här hemma i lugn och ro, skall strax diska, stryka och dammsuga tänkte jag så att jag slipper detta i helgen.

Dyrt att ha stora bröst

2010-07-01 @ 00:03:48
Det har alltid varit svårt för mig att hitta bh:ar i Sverige. Antingen har den varit för stor runt om eller så har kuporna varit för små, med andra ord ...oftast båda. Så jag fick höra att butiken "Korsetten" kanske hade bh:ar i min storlek, så självklart bestämde jag mig för att gå ditt och min pojkvän fick följa med mig. När jag kom dit så provade runt 15 bh:ar och bestämde mig för tre utav dem. De är inte riktigt puchup bh:ar men det är vanliga t-shirt som är jättebra att ha. Så nu väntar jag förväntansfullt på att det skall komma in färg glada bysthållare i olika färger som passar mig. Dock blev notan ganska hög den gick på 2000kr för tre bh:ar. Så det är dyrt att ha naturliga stora bröst. Men eftersom jag tycker det är värt det både för ryggen och hållningen, plus att jag kan röra mig fritt utan att de faller ut. Ja ni tjejer/kvinnor vet vad jag pratar om ...om ni har lite större bröst med för liten bh.
I allafall mina rekommendationer är att ni går dit och får hjälp, för servicen var verkligen underbar och jag blev en mycket glad kund som kommer gå tillbaka redan i morgon =) 


(Bild lånad från inteam.se)