Upptagen & Trött

2010-03-31 @ 23:13:02
Hej hej! Jag har verkligen inte hunnit blogga de andra dagarna så nu tar jag mig verkligen tid av min sovtid för att blogga. Måndagen bestod av att jobba i 11 timmar. Efter det var jag så slut (efter all stress på jobbet) att jag tog en lång dusch för att sedan kolla på de härliga kvinnorna i Hollywood fruar.
Tisdagen jobbade jag en kort dag (även fast jag borde jobba mer en heltid för att det finns så mycket att göra). Jag gick nämligen till frisören. En frisör som verkligen lyssnade på vad jag sa och blonderade håret så varsamt/skonsamt, vilket inte händer ofta i min värld. Hon heter Emina jobbar/äger salongen Hair och Face till alla som läser detta i göteborgs området (det ligger vid drottningtorget)!!!
På kvällen var jag helt slut som alltid denna veckan. Vet inte varför jag är så trött specifikt denna veckan, förra veckan hade jag super mycket energi.
I dag har jag jobbat 12 timmar. Dagen har mestadels bestått av att lösa massa problem som har tagit mig tid från mina jobbsysslor. När jag kom hem var det bara duscha och packa för i morn direkt efter jobbet åker jag direkt till lund (fredriks familj bor där) för att fira påsk. Oj vad tiden går så otroligt fort, känns verkligen inte som om det är ett år sedan förra påsken var. I alla fall nu ska jag verkligen försöka sova 6 timmar innan jag måste upp och jobba i morgon. Sov så sött!!!


Mina Påskliljor blommar så fint på balkongen!

Ny säsong av The Hills

2010-03-28 @ 22:37:27
Är ni lika duktiga på att följa tv serien The Hills som jag? Den 27 april kommer iallafall den sista säsongen i USA med 12 nya avsnitt. Jag har precis beställt Box 1-3 av The Hills så jag har något att slö kolla på hemma under helgerna när jag behöver relaxa. De tidigare The Hills avsnitten är så mycket bättre med Lauren istället för med kristin, men det är min åsikt. Den nya säsongen kommer att innehålla plastikoperationer, bråk och mer drama drama drama. Spännande!!!

En grå Lördag

2010-03-27 @ 23:29:46
Vaknade tidigt i morse som vanligt och började städa efter förfesten i går. Sedan var det bara att gå utanför dörren och åka till Ica maxi på möndalsvägen för att handla mat. Det var ju verkligen ett misstag att åka till Ica en lördag förmiddag efter löning, eftersom hela Göteborg verkar vara där och handla. Jag var fortfarande jättetrött så jag tog en tupplur i 3 timmar, vilket säger en del hur trött jag fortfarande var. Kvällen har bestått av att ha räkfrossa och massa mys framför tvn. En helt underbar lördag med andra ord även fast det är dimmigt och kallt i Göteborg!

Gårdagens bravader

2010-03-27 @ 22:19:10
Började dagen med att gå till jobbet som vanligt, jag visste att det var mycket att göra så det var ju bara att jobba på. Jobbade över till klockan 8 vilket innebar att att jag var på jobbet i 12 timmar och samma kommer det att vara på måndag och onsdag verkar det som eftersom det finns så otroligt mycket att göra. Inte mig emot eftersom pengar får man inte för mycket av eller vad säger ni? Så jag kan köpa saker som jag vill ha och behöver och dessutom ha kul under tiden. I tidigare inlägg har jag berättat att jag tycker mycket om mina nya arbetskamrater för att de är så underbara, men nu har jag börjat gilla dem ännu mer eftersom de är glada och skrattar hela tiden. Det finns ingen dag i veckan som jag inte har kul på kontoret, som det skall vara på en arbetsplats. Nu ska jag även få lära mig lite av ekonomidelen så jag klarar den biten av företaget med. Just nu är jag ju anställd som säljassistent men jobbar även som inköpsassistent.
Efter jobbet kom jag hem till en hemmagjord pizza så himla gott och mitt i maten så kommer alla kompisar inrullande för att ha förfest hemma hos oss. De drogs många skämt och de enda jag försökte göra va att hålla mig vaken för jag var så otroligt super trött. Kvällen slutade på biljardpalatset i stan med något glas vin och sedan stupade jag isäng för att jag var så himla trött. En lyckad kväll med roligt sällskap!!

Utflykt med sällskap

2010-03-27 @ 21:09:47
Torsdagen bestod av att stressa sönder mig på jobbet för att bli klar i tid. Jag slutade ju tidigare för att få spendera tid med mamma och shoppa. Vi började som sagt vid Göteborgs kexfabrik och köpte två påsar fyllda med godsaker av alla dess sorter. Får ju passa på när det är extra billigt och chockladen går att frysa in! Sedan var det dax att fortsätta the shoppingspree med att åka till mediamarkt och kollade in kamror, damsugare, högtalare och locktänger. Det slutade med att jag köpte en babyliss icurl. Har dock inte hunnit att testa den än så vi får se någon dag i veckan om jag får tid över. De andra sakerna vi kollade på får bli nästa månad eller i framtiden. Efter ett lyckosamt köp fortsatte vi till Ikea där vi inhandlade massa olika saker, bland annat bord och stolar till vår balkong så att vi kan sitta där ute i vårsolen. Men det hamnade även lampor, doftljus etc i vagnen. Ni vet ju säkert hur det är man åker dit för att köpa specifika saker och kommer hem med alldeles för mycket saker. Sedan handlade vi jag och mamma massa mat medans Älsklingen skruvade i hop alla möbler. Nu drömmer jag redan om en ny byrå och nattduksbord som matchar vår säng. Dagen var mycket lyckad och det var jättekul att få spendera lite tid med min underbara söta mamma. 





 

Våffeldagen

2010-03-25 @ 07:21:39
I dag är det inte bara löning utan även våffeldagen. Tyvärr kommer jag inte att äta våfflor eftersom jag inte hinner plus att jag äter ju våfflor varje söndag så jag tar inte illa upp om jag missar en högtid med mat. I allafall nu ska jag bara betala hyran och sedan skall jag i väg till jobbet. Hoppas ni alla får en bra dag!

Dagen innan löning

2010-03-24 @ 20:28:29
Jag älskar verkligen att betala räkningar. För att då slipper man bördan att man är skyldig företag eller personer en massa pengar. Däremot gillar jag inte att bli av med pengar på något så tråkigt som räkningar eftersom man inte riktigt ser vad man får för pengarna. Så just nu sitter jag och plannerar vad jag skall shoppa i morgon. Skall ju till IKEA med mamma och Älsklingen. Även till Göteborgs kexfabrik som roligt nog ligger i min barndomstad Kungälv och inte som namnet säger Göteborg. Så jag får försöka ta lite kort från Fredriks mobil i morgon, så att ni kan få se någon bild på vad jag håller på med iallafall =) Nej nu är det dax för Gossip Girl!!!

Gulliga arbetskamrater

2010-03-24 @ 19:42:29

Jag jobbar på ett jobb med såååååå himla gulliga arbetskamrater. Har aldrig varit med om att människor faktiskt bryr sig om varandra och försöker ta del av varandras liv så mycket som de gör på mitt jobb. En otrolig känsla att få vara med en i gemenskapen för så har det inte alltid varit på mina förra jobb. Därför vill jag bara uppmärksamma alla att människor runt omkring än faktiskt bryr sig hur du som person uppför dig. Så i går så frågade jag en arbetskamrat när en pälsväst skulle komma ut i affären och hon sa så himla snällt att jag kunde få den för att den var från förra hösten. (Bilden nedanför sitter min pälsväst på min Älskling). Så himla gulligt, istället för att ta den själv så fick jag den =) Verkligen ett superstort plus i kanten för denna arbetskamrat. Fast alla är lika gulliga på sitt egna sätt.


Så söt!!!!!

Måndagens händelse

2010-03-24 @ 19:31:43
Eftersom jag inte har hunnit att blogga så tar jag tillfälle i akt och gör detta nu. I måndags kom jag hem till en lägenhet som luktade malt (tror jag det lukta, men gott luktade de inte iallafall). Min pojkvän och hans kompisar höll på att brygga öl. Enligt han är det lagligt och det är ju bara för eget bruk. Dessutom behöver han ju öva eftersom han måste lära sig för sin skolas skull. Min vän lotta kom över för moraliskt stöd men även för att kolla på tv tror jag hehe. En mysig kväll blev det i trött sällskap.  

Inneliv

2010-03-21 @ 17:31:15
I dag har jag lyckats att laga lite kläder samtidigt som jag har kollat på Twilight new moon. Städat hela lägenheten och lagat middag med min älskling. En rolig sak hände efter middagen ...jag skulle svälja min tablett och den satte sig i halsen på mig så jag var tvyngen att hosta upp den igen och sedan svälja den. Finns det något värre än det, jag hade inte gjort det om det fanns mer tabletter men det fanns det inte suck. Vad gör man inte i nödsituationer.
Nu består kvällen av att sitta i fotbad, måla naglarna och ansiktsmask. Så himla skönt med mitt egna lilla hemma spa.

Yoggi Madagaskar Vanilj

2010-03-21 @ 09:09:30

Har ni testat Yoggis nya yogurt, Madagaskar Vanilj??? Det har jag och den är så himla god. Den passar mer till dessert och godsaker än till frukost tycker jag. Så nu skall jag göra våfflor med denna yogurt och sylt. Som sagt den traditionella våffelfrukosten fortsätter hos familjen Lundgren/Almén. Plus att det är ju faktiskt våffeldagen på torsdag. För er som tycker om vanilj, testa den!!!!

Softar dag

2010-03-20 @ 20:11:40

Promenaden var jätte uppskattad för min del, dock hittade jag inga riktiga vårtecken. Bara massa snö som håller på att smälta och trädgårdar som var vattenfyllda av all snö som redan har smält. Annars har jag bara njutit av dagen att vara ledig. Älskar att inte ha så mycket att göra just nu för nästa vecka och veckan därpå är det ganska mycket som skall göras. Veckan som kommer nu är det fokusering shopping. Skall bland annat ha en heldag shopping med mamma efter jobbet. Vi skall till ikea och Göteborgs kexfabrik. Trots att vi bor så nära så har jag inte träffat henne sedan i december. Sedan blir det en dag shopping med min lillebror och en dag med min älskling. Veckan därpå har jag äntligen fått en frisörtid och sedan åker vi ner till skåne för att hälsa på min älsklings famillj. Jag är jätteglad för jag ska äntligen verkligen äntligen få träffa söta Amelie. Känns skönt att försöka uppnå sitt mål att återuppta kontakten med gamla vänner =)

Veckan som gått har varit stressam som vanligt på jobbet. Varit så trött efter varje dag att jag skulle kunna somna direkt när jag kom hem. Fick ta ledigt en del av torsdagen för att jag har fått eksem över hela kroppen och läkaren tyckte att det var pittyriasis versicolor. Så nu käkar jag tabletter för detta ....suck...känns som man får alla möjliga sjukdomar bara för att jag finns till (eller rättare sagt har dåligt immunförsvar) .....jobbigt. Så nu hoppas jag att de försvinner om en vecka för det är inte särskilt vackert.

Söta Amelie & jag för några år sedan!!!

Vårdagjämning 2010

2010-03-20 @ 13:06:15

I dag vaknade jag klockan 7, pigg som en lärka och utvilad. Läste GP på morgonen som sa att det var vårdagjämning. Vårdagjämningen inträffar när solskivans centrum passerar gränsen mellan södra och norra himmelshalvan, det vill säga passerar himmelsekvatorn. År 2010 inträffar vårdagjämningen den 20 mars kl 18:32 i Sverige. Detta skall jag fira med en lång promenard nu med Älsklingen. Få se om vi hittar några vårtecken i storstaden. Berättar senare vad vi hittade på =) På morgonen har vi kollat på filmen Shutter Island. En mycket speciell film som från början var ganska långtråkig men ju närmare slutet man kom blev grym bra. En film som är värd och se verkligen.

Hittade dessa vår bilder från USA på min data. Önskade att våren kunde vara lika vacker här i Sverige =)

Examensbevis!!!

2010-03-17 @ 19:20:22
Kunde inte komma på ett bättre ord själv ......bevis är vad det är!!! Jag har äntligen fått mitt examensbevis hem i brevlådan. Är så glad att äntligen vara klar med skolan och kommer aldrig mer åka tillbaka till HGO, en sådan underbar känsla. Jag måste säga trots att jag har läst massa tusentals sidor kurslitteratur så har jag haft en underbar studietid tack vare alla goa vänner runt om i Sverige. Nu ska jag fira på mitt egna lilla vis nämligen lägga mig i soffan och kolla på Gossip Girl och läsa sommarkatalogen från H&M. Är helt slut efter en lång dag på jobbet, men kul har det varit i allafall =) Det hjälper att man har underbara jobbar kompisar som livar upp uppstämningen.

Vad är det som är bra med Alice i Underlandet?????

2010-03-15 @ 18:45:39
I går kollade jag och Älsklingen på Alice i Underlandet, vi såg den dock inte i 3D vilket var tur för filmen var ju inte alls bra. Jag tycker att Avatar var sååååå mycket bättre. Förstår inte vad alla ser i filmen, kanske beror det på att de har sett den i 3D och tycker att den är bra för alla effekter, men handlingen sög verkligen enligt min mening.

Shopping

2010-03-14 @ 20:41:29

Min kamra har gått sönder och så fungerar inte min sladd till mobilen så det är typ omöjligt att ta några bilder nu för tiden. Jag glömde ju visa er vilka kläder jag köpte för en vecka sedan, så det får bli lite nytt från vad jag köpte i veckan i stället. Den vita tunikan (Cubus)är perfekt både nu till våren och till sommaren med ett par jeans shorts. De blommiga tunikorna köpte jag på Rut m.fl. Väskan hittade jag i en skoaffär och den var så billig att den fick följa med hem. Nattlinnet kommer från H&M.  

Sammanfattning av helgen

2010-03-14 @ 20:11:24

Fredagen bestod att jobba över, enda in på småtimmarna på kvällen. När jag kom hem fanns Fredriks kompisar där och bryggde öl. Åt en underbar middag med lax och räkor. Sedan var det bara att vara social och försöka hålla sig vaken. Dagen slutade med massa saker som får en att bara vilja flytta i från Hisingen.
Lördagen bjöd på sushi och en kväll hemma hos David, där vi alla kollade på melodifestivalen finalen. Spännande!
I dag har jag bara städat, tvättat och sånt där tråkigt som man bara skjuter upp hela tiden bara för att det är så himla tråkigt. Kvällen slutar med en film med älsklingen.


Fick denna söta blomma av Fredrik på Fredagen!!!! Så söt =)

Vad gör jag egentligen....

2010-03-10 @ 20:38:09
Det känns som tiden aldrig räcker till, dvs att jag inte hinner med det jag skall eller så prioriterar jag annat. Min magen mår iallafall bra nu, men jag tar mig mycket tid till att stressa ner och njuter av dagen efter jobbet.
Jag får ta mig i kragen i morgon iallafall och ringa frisören för att boka in en tid för blondering och klippning. Det kommer kännas så skönt att få gå dit äntligen.
Dagen på jobbet har varit stressfull som vanligt. De roligaste är att så fort jag tänker att det är tyst och skönt att försöka få gjort det jag skall så kommer det alltid någon/ringer det alltid någon som behöver verkligen mega mycket hjälp. Så det är ju bara att skjuta upp det jag försöker hinna klart med och ta tag i saken på en gång.
När jag kom hem efter jobbet hade älsklingen gjort middag och jag ställde mig och bakade en morotskaka (till fikapausen på jobbet i morn).
I allafall nu ska jag njuta av ett nytt avsnitt glamourama och sedan får jag se om jag kollar på tv, kollar gossip girl eller läser på min bok "Pappas flickor". Hoppas att ni njuter av er lill lördag!! xoxo

Huvudvärk =(

2010-03-09 @ 21:55:34

Efter en heldag med massa stress och försöka hinna så mycket som möjligt under arbetsdagen, har allt skapat huvudvärk. Försökt att ta de lugnt nu när jag kom hem efter jobbet men inget verkar hjälpa. Så nu är det dax för mig att krypa i sängen eftersom inget annat hjälper och det blir en likadan dag i morgon. Plus att jag har beslutsångest om jag skall köpa mig en ny väska från Apriqot. Min förra väska råkade vår katt kissa på så den va tvyngen att slängas eftersom doften inte försvann. Men jag vet inte om det är värt pengarna??? Vad tycker ni köpa el inte?

Dagens händelse!

2010-03-08 @ 22:11:22
Jag har äntligen börjat vänja mig vid att gå upp tidigt, dock har jag insett att det tar för lång tid för mig att välja kläder på morgonen så nu måste jag börja välja kläderna på kvällarna så att jag får tid över att äta min havregrynsgröt. Dagen på kontoret har gått hur bra som helst bara att det är så himla mycket att göra och mer blir det. Alla kollegorna är så gulliga och förstår att allt är nytt för mig även fast jag lär mig mycket själv genom att klicka mig fram och leta. I allafall så hade jag på mig en vit- blå randig linne, blå kavaj och svarta ciggaretbyxor i dag, bekvämt men ändå inte för uppklädd.....TOPPEN!!!!


Jag precis hemkommen från en dag på kontoret!

Weddinginvintation ♥

2010-03-08 @ 21:41:56

På posten fick jag i dag ett super gulligt brev, nämligen en bröllopsinbjudan till min vän i US ♥Lindsey♥. Hon skall nu gifta sig i sommar med en underbar livspartner för henne och jag är jätteglad för hennes skull.
Naw blir nästan lite ledsen för att jag inte kan komma på hennes heliga dag. Precis som jag har missat andra viktiga bröllop. Lite sorgligt när man tänker på det att jag har missat många av mina vänners största bröllopsdagar. Så nu kan jag be en liten förlåtelse till er alla som känner sig prickade och hoppas att ni hade en fantastisk dag trots att jag inte var närvarande.


♥Inbjudan♥

Lindsey & Allan 

 

Inbrott!!

2010-03-07 @ 16:36:02
Ja då har man haft inbrott i vindsförrådet på vinden. Inte alls kul, men man börjar genast fråga sig vad de är som har försvunnit eftersom två lådor av alla lådor skulle ha varit fulla men de är de inte längre. Vad fanns de i dem, det vet nog tjuvarna bättre än jag tyvärr! I allafall så verkar det vara som det är någon granne till oss i huset som har varit i vårt förråd och tagit grejer. Detta baserar jag på att det är först portkod till att komma in i vår byggnad och den har de tagit bort för att det kommer för mycket obehörig folk in som inte skall vara här, så nu måste man ha en nyckel för att komma in i huvudbyggnaden. Sedan är det även en nyckel in till vinden som bara de som bor i en lägenhet i byggnaden som har. Suck, vad ska man göra med alla dessa oärliga människor. I alla fall får man inte göra som Homer!!!!!!!

Who? Me? Desperate housewife!!!!

2010-03-07 @ 14:37:53

I dag vaknade jag på sådant underbart humör. Satte på tvn och där fanns vasaloppet, så det fick vara på medans jag storstädade min lägenhet. Älsklingen gjorde goda söndags våfflor, vår lilla tradition som fortsätter. Sedan var det ingen som tvättade så jag började tvätta allt som gick att tvätta hemma. Antagligen var det ingen som tvättade kl 8 på en söndag för att de har hunnit de under veckan eller att de vill vila ut. Efter det hade jag fortfarande krafter kvar...woho så jag gjorde tacos till lunch och sedan ställde jag mig och gjorde en fiskgratäng som jag kan ha till lunch. Inte nog med det så började jag göra grönsaksoppa som vi skall ha till middag. Så nu känner jag mig nöjd för hur mycket jag har åstadkommit här hemma. Fick ett telefonsamtal av min kompis som sa att jag försökte likna tjejerna i desperate housewifes hahaha. Inte riktigt men söt va det. Nu skall jag bara bada, måla naglarna etc. Ja ni vet det gamla vanliga hemma spa med ansiktsmask och fotbad.

Fakta om mig!!

2010-03-06 @ 20:44:34

Namn: Jannica Lundgren

Kallas för: Nini, bruschan, boo

Stjärntecken: Oxe

Höger eller vänsterhänt: Höger

Piercingar: Inga

Tatueringar: Har inga tatueringar!!! Kanske ska skaffa en i framtiden

Längd: 1.67

Skostorlek: 38

Hårfärg: mörkblond, men gillar att färga håret blondt

Fräknar: Har inga

Motto: Har inget direkt

Kär? Superkär i Fredrik!!

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja fast jag gillar att bo i sverige ett tag nu :)

Tycker du att du är attraktiv? Ja, självklart. Speciellt när jag skall ut på krogen, haha!

Dricker du? Vin, öl. Försöker undervika starkare drycker.

Röker du? haha vem röker?

Vilket schampo använder du? Tresemmé

Vilken parfym använder du? The One, Dolce Gabbana

Vad är du rädd för?  Spindlar, höjder, mörker

Gillar du att tvätta? Absolute inte

Gillar du berg- och dalbanor? Nej!!!
Senaste…

Filmen du hyrde? Jag hyr aldrig film

Filmen du köpte?
Dumpa honom

Låten du hörde: Alicia Keys - try sleeping with a broken heart

Låten du laddade ner? Laddar inte ner låtar, spotify funkar perfekt

Personen du ringde? Mamma

Personen som ringde dig? Lotta

TV-program du såg? Solsidan

Person du tänkte på? Fredrik :)

Favorit…

Låt: Just nu - Try sleeping with a broken heart

Sak att göra: Shoppa, mysa med älsklingen, umgås med familj och vänner.

Sport: Aerobics.

Dryck: Coca cola.

Kläder: Beror på väder.

Film: Dagboken.

Serie: The hills, The city, Gossip Girl, Glamourama.

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Ja.

Gråtit över en flicka? Ja.

Ljugit för någon? Ja.

Varit i slagsmål? Nej

Blivit arresterad? Nej

Träffat någon från internet? Ja

Antal…

Gånger du varit kär? Fyra gånger kanske

Gånger ditt hjärta brustit? Mitt hjärta är helt, fast visst har det blivit krossat några gånger

Hjärtan brustet på grund av dig? Haha, en gång

Tjejer du kysst? Ingen

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Försöker fortfarande jobba på detta under året och hoppas att de fortfarande vill umgås med mig

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Två kanske

Senaste…

Boken du läste? Pappas flickor
Personen du fick e-mail av? Fredrik

Personen du fick brev av? Mamma

Personen du fick sms av? Tess

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Tre månader sedan

Saken du köpte? Blå kavaj

Vad har du gjort idag? Lagat lite mat, kollat på film

Brukar du svära mycket? Nej försöker att inte göra det tycker att det låter så lågklass

När stiger du upp på morgonen? 06.30

Vad har du på dig? Svarta byxor och en svart vit randig tröja

Vad ska du göra ikväll? Myskväll med Älsklingen

Vad är du allergisk mot? Pollen etc.

Var har du ont? Magen

Använder du hårspray? På vardagar

Kan du stå på händer?
Har aldrig kunnat, jo mot en vägg en gång när jag var typ 6 år.

Håkan Hellström eller The Ark? Håkan såklart!

Salt eller socker? Beror på, men just nu salt.

Gillar du ketchup? Absolute.
Är du glad nu? Ja, varför vara ledsen när man kan vara glad

Var du glad igår? Ja

Vad dansar du till? Festmusik

Stockholm är… ? Behöver jag uttrycka mig om det...hahha!!

Göteborg är… ? Just LOVE it.

Spaghetti eller makaroner? Makaroner
Land du vill besöka? Australien, Nya Zeeland

I´m back!!!!!

2010-03-06 @ 20:02:24
Anledningen för att jag inte har uppdaterat bloggen är för att hela veckan har jag jobbat hårt och intensivt, därför varit helt slut efter jobbet. Tyvärr stressar jag så lätt att jag har fått tillbaka min magkatarr verkar det som. Men nu under helgen har den blivit mycket bättre än vad den har varit på hela veckan. Veckan på jobbet har bestått av att fixa det sista på kläddeadlinen och börjat med den nya höstkollektionen. Företaget gör allt som allt sex kollektioner per år. Som sagt jobbar man med kläder så är man ju fokuserad på kläder under fel årstid, som nu t.ex. så shoppar jag kläder inför våren men jobbar med massa data om höst kollektionen. Veckans höjdpunkter har iallafall varit lite shopping (visar kläderna i ett annat inlägg). Har även bokat in en resa till skåne under påsk för att hälsa på min pojkväns föräldrar och kompisar. Kommer bli riktigt skönt att komma i väg från staden lite.
Visst älskar jag göteborg och vill bo kvar här i några år men det är ju helt underbart att få lämna den med för en kort stund.
En rolig händelse som hände under veckan var att jag skulle slänga soppor utanför min dörr och en halvtimma senare så undrade jag vad katten var någonstans och efter att ha letat över hela lägenheten så hittade vi henne i hallen där vi slänger sopporna hon stog och mjaua helt mycket för att hon ville komma in... NAW stackars bennie. Hon trodde säkert att vi inte ville ha henne i lägenheten längre.
I går efter jobbet blev det en liten utgång med kära vänners sällskap. Härligt det får vi göra om.
Denna underbara lördag har jag bara njutit av att få vara hemma med älsklingen. Vi har kollat på film, solsidan och ätit god mat. En riktgt strålande fin dag.

Go Bella & Tyra

2010-03-04 @ 21:00:12

Tyvärr är det dålig uppdatering i bloggen just nu men jag har fått min magkatarr tillbaka. Så jag kommer blogga mer flitigt om vad som hänt under veckan i helgen. Men jag blev just lite extra glad och ville dela med mig till er, nämligen att Bella & Tyra ska göra sin egna show ...TOPPEN =)