Valborgsmässoafton

2010-04-30 @ 21:53:52
Vaknade i morse av att jag hade så en otrolig huvudvärk. Drack nog ett glas vin för mycket i går eller snarare så borde jag ha ätit mer under dagen eftersom jag bara hade ätit yougurt till frukost och sedan åt jag sushi tillsammans med älsklingen till lunch. Dagen på jobbet gick ganska smidigt eftersom det var bara att fixa lite småsaker eftersom det var halvdag på jobbet i dag. Så jag gick direkt hem för att lägga mig i soffan och kolla på The Hills, som jag sedan somnade till och sov i tre timmar. Det behövdes verkligen och jag är fortfarande jättetrött. Plannen för dagen var att få se cotegen på avenyn och sedan majbrasa i slottskogen men eftersom det regnar ute så bangade jag. Så då funderade jag på att städat hela lägenheten men jag gör detta i morgon istället när jag inte är lika trött och kanske får hjälpa av min underbara man. Så just nu sitter jag och väntar på att Fredrik skall komma hem från jobbet så vi kan äta kamben, vitlöksbröd och räkor med aioli. Så det har verkligen blivit en lugn valborgsmässoafton, vilket har varit helt underbart.

MARY KAY-kväll med arbetskollegorna

2010-04-30 @ 21:08:28
I går kväll efter jobbet så träffades alla kvinnliga unga anställda hemma hos Louise (en anställd på jobbet). Louise hade en fantastisk modern lägenhet och jag blev helt tagen på hur vacker inredd den var. Anledningen för att vi gick hem till henne var för att vi skulle få ta del av ett sminkparty av märket Mary Kay. Det fanns fantastiska produkter och vi fick testa allt innan vi beställde något. Jag köpte en fuktighetskräm för att den tillförde så otroligt mycket fukt till huden att jag kunde inte missa chansen att få en lenare hy. Nästa gång kanske jag får köpa ett sätt till händerna och läpparna. I allafall var det så otroligt skönt att få tillbringa lite tid med mina arbetskollegor utöver arbetet, för att på jobbet bara jag stressar och försöker få så mycket som möjligt klart på en dag att jag oftast glömmer att vara social. Trevlig och sällskaplig är jag men hinner inte socialisera som jag hade önskat, så i går var det riktigt trevligt att få lära känna människorna på ett annat plan. Vilket jag absolute önskar göra inom en kort framtid för att arbetskollegorna är så otroligt gulliga. Tillsammans satt vi och prata om allt möjligt, drack lite gott vin och åt lite småplock mat.


Mina söta arbetskollegor!!

Liseberg

2010-04-25 @ 22:10:44
Efter shopping gick vi hem till mig. Började dricka några glas vin och laga god mat tillsammans med min bror och David. Sedan var det bara att dra sig mot Liseberg. Tanken var att vi skulle hinna med en 5-kamp men så blev inte fallet, så det får vi plannera någon annan helg. Men vi såg iallafall Dead by April på stora scenen för att sedan fortsätta festandet till Rock baren. Det är ju så att om majoriteten är hårdrockare så är det ju bara att följa med. Dagen var helt underbar och vi fick firat Kim på hennes födelsedag riktigt ordentligt. Kvällen slutade med efterfest hemma hos oss och dagen har därför bestått av att städa och vila.




Shopping ♥

2010-04-25 @ 21:44:37
Älsklingen och jag beslutade oss för att gå och shoppa på morgonen. Det var helt underbart väder ute och jag bara njöt av att få vara i min älsklings närhet och plus att jag fick shoppa. Shoppade allt på min lista utan iPhone skal som jag måste verkligen köpa. I allafall kan jag visa er några godbitar från H&M som jag handlade.




Nya pengar på kontot

2010-04-24 @ 00:24:03
Dagen började så himla dåligt som det bara går. Mensvärk och bara kände mig kallsvettig plus illamående. Så jag gick hem för att jag kan ta igen den timmen nästa vecka. Gick hem och vilade, för att sedan åka med mamma och pojkvännen till netonnet för att köpa mig en förtidig födelsedagspresent till mig själv, nämligen en kamra. Ni kan se vilken jag köpte i ett tidigare inlägg. Sedan fortsatte vi resan till Ikea där vi shoppade loss, lägger upp foton i morn :) kom hem och åt suchi och jordgubbsmuffins till efterrätt. Nu ligger jag isängen och väntar på att Fredrik skall stänga av sin musik och lägga sig, får se när det händer. Bloggar mer i morgon sov så gott

Ny fakta om att sluta tidigt

2010-04-22 @ 21:21:34
Efter denna veckan har jag insett en ny sak. Det är helt otroligt hur lång fritid man får om man slutar klockan fem från jobbet. Antagligen har jag blivit så van att komma hem sent och bara äta, duscha och kolla mailen snabbt för att sedan sova, för att glömma bort hur skönt det är att få komma hem i normal tid och hinna städa, diska, maila och kolla på tv. Så nu ligger jag här i soffan med en stor varm mysig filt och läser fortsättningen i boken Pappas flickor. Efter att ha läst halva boken tycker jag faktiskt den är ganska bra. Läsa har alltid gett mig en mycket stor lugn och därför ser jag alltid till att ha nya böcker hemma så jag kan läsa när jag vill. Visst längar jag till helgen som kommer bestå av bara shopping och fira en vän på sin födelsedag på Liseberg =) En toppen helg att längta efter med andra ord, det bästa är att den börjar redan i morgon med att köpa en kamra och spendera pengar på ikea med mamma och min underbara pojkvän.

Choklad Passion

2010-04-19 @ 18:55:03
Nu har det kommit en ny chocklad av Marabou som heter Passion. En smak av passion och chili, eller snarare bara passion eftersom man inte känner smaken av att det finns chili i chokladen. Det var kul att smaka den men jag kommer nog inte handla den igen eftersom jag föredrar Lindt chocklad.
För er som älskar passionsfrukt måste bara testa denna!

Recension; iPhone 3GS

2010-04-18 @ 22:32:57

Tele2 är verkligen fantastiska, de sa att jag skulle få telefonen om 2-3 veckor och det tog dem 3 dygn att skicka den till posten. Så hela helgen har jag försökt lära mig den på alla sätt och vis.
Nackdelen med iPhonen är att jag inte kan koppla till datorn som ett trådlöst modem (fungerar på vissa andra abonnemang). Av någon anledning tog det mig en halv dag att få igång MMS funktionen, men efter jag hade tappat tålamodet åkte jag ner till Apple store men de kunde inte heller hjälpa mig, men tillslut fick min man igång funktionen. Jag vet att andra har svårt att få låtar som ringsingnaler, men min kära pojkvän fixade så att det fungerade utan problem.

Fördelen med iPhonen är att man kan snabbt kolla mailen, internetsidor och lägga in massa data om en person. En snabb och klumpig telefon precis vad jag gillar. Jag ger den 4,5/5 i betyg. En telefon att rekommendera för de personer som reser mycket i vårt långa land eller bara gillar att surfa vart man än befinner sig.

Utvilad

2010-04-18 @ 17:44:46

Vilken underbar dag =) Jag har bara vilat hela dagen och tagit det lugnt. Det behövs just nu i mitt liv när dagarna är så stressiga och tar upp all min tid. Men från och med nästa helg så är det slut med att bara vara hemma och känna sig utvilad för då kommer det finnas mer och göra för att sommaren närmar sig med storsteg. Nästa helg har vi plannerat att gå till Liseberg och spela 5-kamp plus att kolla på Dead by April. Det kommer bli såå himla roligt!!!! I allafall dagen fortsätter där den började med att vila kropp och själv för att klara av en intensiv arbetsvecka.

Återblick på veckan som gick

2010-04-18 @ 11:40:15
På grund av att jag inte har bloggat under några dagar får jag ge en snabb återblick vad som har hänt i mitt liv de senaste dagarna. Torsdagen på jobbet bestod att gå igenom den sista höstkollektionen för 2010. För att inte säga för mycket så vill jag bara meddela till er som gillar att gå ut under dessa månader, att Rut m.fl kommer att sälja snygga klänningar till ett billigt pris. Det är jätte mycket jobb nu ett tag framöver så att på tordagen jobbade jag över (som alla andra dagar, vilket tar på krafterna) och orkade därför inte blogga. Älsklingen kom hem trött från Ludvika och det var riktigt skönt att inte behöva sova själv om nätterna.

Fredagen hade jag fjärilar i magen hela dagen på jobbet pga att jag fick ett sms att min nya telefon fanns och hämta på posten. Uppdaterar om iPhonen i ett senare inlägg!!! Den andra glada nyheten är att vi får ha kvar lägenheten i lite över ett år till. Inte för att jag vill bo där vi bor men de funkar bra tills vi hittar en ny mer central lägenhet i Göteborg. Så dagen gick förbi otroligt fort pga lycka. Kvällen tackade jag nej till after work för att gå hem och försöka lära mig telefonen.

På lördagen fixade jag lite i lägenheten och bara njöt av att få vara ledig ett litet tag. Jag känner att jag behöver det efter att jobbat över varje dag, hela veckan. Kvällen avslutades med lite vin och trevligt sällskap.

Ingen har vell undgått vulkanutbrottet på island som påverkar hela världen att de drar in flyg. Sälv har jag en kusin som firar sin 18-års dag utomlands som inte kommer hem pga av detta. På den positiva sidan så kanske naturen har skapat ett sätt att minska den globala uppvärmningen på sitt egna lilla vis eftersom vulkanen kan medföra att tempraturen går ner 1-2 grader. 
I göteborg har vi fått upp Göteborgshjulet vid operan och den har premiär den 22 maj. 

Väntar på min Iphone

2010-04-14 @ 21:41:43
Vilken strålande dag det är när man vet att man snart kan förbättra sitt liv en smula bättre. Jag har nämligen beställt en svart Iphone. Så nu ska vi se om den verkligen är så bra som alla säger. Jag kommer i allafall kunna blogga mer eftersom jag har internet =) Den kommer om 2-3 veckor, så himla typiskt när jag vill bara ha den nu och lära mig allt om den. Åt andra sidan så kommer den lagom till min födelsedag, så det kunde ju inte bli en bättre födelsedag. Jag tänkte köpa kamran (se tidigare inlägg) som födelsedagspresent till mig själv men de skadar vell inte med två fantastiska saker elller? Men den som väntar på något gott väntar alltid förlänge. I allafall så är jag så glad att jag slipper min gamla mobil eftersom den krånglar hela tiden och inget funkar på den typ. Inte för att den är så gammal utan mer att den har slutat fungera på de lite längre än ett år som jag har haft den.  Det enda positiva är att den är rosa, men nu längtar jag som bara den. Så nu får jag nog köpa ett rosa skal till den =)

Stackars Tele 2 eftersom jag har ringt till dem 3 gånger för att fråga alla möjliga frågor som jag har kommit på ang telefonen och abbonnemang. Så jag kan ju verkligen säga att det har en strålande bra kundservice som hjälper en och det har de gjort hela tiden enda sedan jag började med dem. Tyvärr kan jag inte säga detsamma om Telenor för de har alltid strulat och inte hjälpt mig.


Just Love How Beautiful the phone is!!!!

"Hot drinks and hot news from Metro"

2010-04-14 @ 21:09:39
Morgonen började med att Metro kom till mitt jobb och bjöd på frukost. Det blev fralla, frukt, jos, kaffe och te. Så himla gott och trevligt att alla sitter ner och tar det lugnt på morgonen, det borde vi göra oftare. Eller snarare kanske byta ut fikat mot en frukost en dag i veckan. Metro gav alla en liten present, en mug som står "Hot drinks and hot news from Metro". Ganska komiskt eftersom tidningen är gratis och sedan delar de ut gratis presenter.

Slutade jobbet vid fem och träffade upp Lotta för att sedan gå hem till mig och njuta av att kolla på The Hills. Kvällen slutade med att vi kollade på kära Desperate Housewifes.
En stund efter att Lotta hade gått hem ringde hon och berättade en av de roligaste och tragiska saken jag har hört på länge. Det kommer kanske inte att låta så roligt när jag berättar det men det var det. När hon hade gått ur vår lägenhetsbyggnad så kom det en full man bakom henne och slängde sin ölglasflaska rakt ner i backen så att hon blev rädd men hon fortsatte så klart att gå mot spårvagnen. Då ställde sig den 50-åriga fulla mannen och började dra upp alla blommor ur de fina blom arrangemangen. Jag höll på att dö av skratt för att de va så roligt när hon berättade de plus att han var 50 ÅR gammal. Hahaha!!!

Vilken underbar dag för att vara måndag

2010-04-12 @ 22:12:37
Vilken underbar dag för att vara måndag alltså. Måndagar brukar generellt vara mycket jobbiga eftersom man måste upp tidigt ur sängen och börja en ny jobbar vecka. Men just i dag var det något speciellt för i dag har jag fått avklarat en massa på jobbet med hjälp av en kollega, men det stora problemet som jag måste lösa på jobbet återstår i morgon ....suck...aja de tar nog bara två timmar så det är rätt lugnt. Ett plus i morgon är att tidningen METRO kommer till jobbet för att bjuda på frukost....TOPPEN. Efter jobbet tog jag spårvagnen hem och kom hem till ett paket som låg bland posten...dönödönö....THE HILLS säsong 2 jippi!!!!!! För i torsdags fick jag bara säsong 1 och 3 det hade glömt att skicka säsong 2. Så det var ju bara att sätta sig och kolla på det för att sedan fortsätta att se på Hollywood fruar. Så nu ska jag fortsätta kvällen med att se en timma till på The hills. Glöm inte den 27 april kommer det nya avsnitt av serien att släppas i USA.

Söndags shopping

2010-04-11 @ 19:04:01
På promenarden i dag så gick vi som sagt förbi coop men också shoppade jag lite annat som en bok av Sofi Fahrman "Elsas mode". Jag har hört att den är ganska dålig, men man ska ju inte lita på vad alla säger utan måste själv skapa sig en egen uppfattning. Eftersom jag älskar chicflickböcker så kan jag inte motstå att läsa denna bok. Nu har jag tre böcker jag kan läsa och kommer recensera alla när jag är klar med dem så ni vet vilka som är värda att läsa och inte. Gick även förbi Din Sko för jag var bara tvungen att ha ett par nya vårskor nu när det börjar bli riktigt soligt. Så jag orkade inte leta efter skor så det blev de första bästa vita skorna jag hittade och sedan slank det även ner ett par svarta högklackade skor eftersom de va så billiga.





Hello Kitty på pinne

2010-04-11 @ 16:44:24

Kollade igenom alla veckans Göteborgsposten och såg att det Triumfglass hade gjort en ny glass som heter Hello Kitty. Så jag visste redan när jag såg den att jag bara är tvungen att testa den, eftersom jag älskar Hello Kitty. Så efter att jag och Fredrik hade tagit en promenard i solen så köpte jag denna glass på coop. Jättegod!!!
Den smakade jordgubb men inslag av bubblegummi!! Testa den.

Trötter

2010-04-10 @ 19:32:59
Hela dagen har jag verkligen varit helt död, efter en hård vecka på jobbet. Hela veckan har jag försovit mig men har på något vänster alltid varit där kl 8.00. Så jag har intagit soffläge hela dagen framför tvn och mina nya The Hills dvder. I Just Love the DRAMA.
         

Tandläkaren begår MISSTAG

2010-04-08 @ 22:41:57

Är mycket arg när jag skriver detta inlägg så jag ber om ursäkt redan i början för språket.
I dag fick jag höra att en nära vän (för att inte skriva namn) gick till tandläkaren för tredje gången för att fixa sin onda tand. Låt mig berätta från början! Min nära vän gick till tandläkaren för att personen i fråga hade så himla ont i tanden att det hade blivit inflamation etc i halva käken och tandläkaren gav personen inflamatoriska mediciner för att smärtan skulle försvinna och att inflamationen skulle gå ner. Veckan därpå gick min vän tillbaka till tandläkaren för att dra ut tanden på grund av olika orsaker vilket personen gick med på. Personen i fråga sa till tandläkaren att de inte gjorde ont i den tanden som de skulle dra ut utan att de var den tanden bakom som gjorde ont och skulle dras, men som sagt är man hos tandläkaren så litar man ju på deras kunskap. Iallafall tre dagar efter att hon/han hade dragit tanden gjorde det fortfarande jätteont så hon gick tillbaka till tandläkaren och beskrev sistuationen och påstod att de kanske hade dragit fel tand eftersom det fortfarande gjorde ont. HÅLL I ER!!!! Min nära vän hade rätt, tandläkaren hade för FAN dragit ut fel tand. Hur fan kan en utbildad tandläkare dra fel tand när det har journaler och kunskap bakom sin yrkesområde. En tand kan personen ALDRIG få tillbaka eftersom man får ju tyvärr inga mer tänder efter mjölktänderna. NU kommer det bli spännade och se vad de gör åt denna situationen, eftersom inga system i Sverige fungerar, så hur skall de kunna lösa detta och skulle de hjälpa min vän så får hon/han själv betala kostnaderna. Har ni hört om något värre. FY FAN FÖR TANDLÄKARE!!!! Jag är nu LIVRÄDD för tandläkare! Är så jävla förbannad att någon tandläkare kan begå ett sådant här stort misstag och fördärva någons annans liv på detta sätt.
Har detta hänt någon mer och i sånna fall hur går man tillväga för att få rätten på sin sida? HJÄLP!!! 

Bästa Kamran?

2010-04-05 @ 22:13:37
Jag har nu funderat hela helgen vilken kamra jag skall köpa och har nu nästan bestämmt mig för att köpa Samsungs ST500 kamran, men tvekar fortfarande. Är det någon som har denna kamra och kan ge mig tips om den är bra eller inte? Eller har ni någon annan kamra ni kan rekommendera?

Tråkig dag

2010-04-05 @ 21:42:02
Det var inte lika underbart att komma hem som jag trodde. När vi kom av tåget i går och jag fick se allt i stan kan jag svära på att min puls gick upp, allt som måste göras kom upp igen. Trots detta har jag sovit mycket bra i min härliga säng tillsammans med en tungt andande pojkvän (pga av förkylning). Dagen har jag tillbringat genom att städa tvätta och fixa allt innan jag måste börja jobba i morgon. Har plannerat lite framåt i tiden med, allt som måste köpas till lägenheten, en resa och allt annat runt omkring vardagen. Så nu ska jag avnjuta lite kvällsmat och kolla lite tv.

På Spåret

2010-04-04 @ 21:35:47

Sitter för tillfället på tåget hem från Lund till Göteborg. Det har varit en underbar liten semester. Trodde aldrig att jag skulle säga detta men det har varit skönt att komma bort från storstaden ett tag och bara njuta av den stilla naturen ute i kävlinge. Vi har precis ätit kinamat, inte för att jag behövde det men var lite sugen så nu är jag jättemätt och längtar hem till min underbara härliga säng. Hade hellre legat på soffan nu och kollat på någon bra söndagsfilm än att sitta på detta tåg och läsa en bok. Hoppas ni andra njuter av detta nöjet=)

Glad Påsk

2010-04-04 @ 11:37:13

Påsk Afton firades ganska lugnt och skönt hemma hos Fredriks mamma. Hon hade pyntat hela huset med massa påsksaker så att känslan att det är påsk är på topp. Påskmiddagen var jättegod med massa lax och sill, precis vad jag gillar. Äggen var färgade i alla dess färger, fint va de trots att jag inte äter ägg på grund av tidigare allergier.

Det roligaste som sades i går under påskmiddagen var att det var en mage som kurrade i sällskapet och så sa en annan "vad är det för skitsnacka ni pratar om", jag dog verkligen av skratt.



Långfredagen

2010-04-02 @ 10:23:40
Vaknade rätt tidigt för att det var rätt varmt i rummet vi sov i, egentligen inte mig emot eftersom jag älskar värme. Åt en god frukost med macka, skinka och räksallad. Så himlas gott med frukost, jag önskade jag kunde avsätta tid varje morgon för att avnjuta en god frukost men jag hinner ju aldrig på morgonen.
Dagen kommer bestå av att äta middag med Fredriks familj och sedan träffa lite av mina och hans kompisar över ett glas vin eller två =) det är ju trots allt långfredag. Anledningen för att jag befinner mig i skåneland är ju för att Fredrik kommer ju från skåne och hans vänner plus släkt bor här.
Men nu ska jag börja morgonen med en promenard. Så ni får ha en underbar långfredag xoxo


Små söta ankor hittade vid kanalpromenaden!

Framme i Lund

2010-04-02 @ 10:14:29
Gårdagen bestod av att verkligen stressa sönder mig på jobbet för att hinna med allt innan jag slutade. Tyvärr hann jag inte med en sak men resten är jag stolt över att jag hann med. Efter jobbet var det bara packa väskan och sätta sig på tåget till Lund. Jag har alltid tyckt att det är så otroligt tråkigt att åka tåg men gårdagens tågresa var mycket rolig för att biljettkontrollanten var en gammal skåning som skulle skämta om allt och kom hela tiden och snacka med oss. Vår katt var så tyst hela resan, helt underbart. Somnade gjorde jag med i 5 minuter så att jag klarade av resten av kvällen. Vi åkte hem till Fredriks mamma för att avnjuta en riktig god middag och satt hela kvällen och pratade om allt mellan himlen och jord. En underbar avslutning på dagen.