"Lilla Ullared"

2010-05-31 @ 21:33:32

Vaknade i morse verkligen jättetrött, mer trött än vanligt. Det första jag såg när jag steg upp var vårt vackra vardagsrum. Jag och älsklingen gjorde en liten utflyckt i helgen, nämligen sätta oss tidigt på morgonen på en buss till stenungsund. Där hämtade min mamma upp oss för att köra oss till Göksäter på Orust eller som jag kallar det "lilla Ullared". För er som inte har varit på Göksäter innan så är det ett sådant ställe som man hittar hur mycket som helst till hemmet. Självklart hittade vi massa saker som vi egentligen behövde men kanske inte behövde egentligen för stunden. Vi köpte iallafall handdukar, badlakan, en vardagsrums matta, madrass till sängen och massa annat smått och gott. Längtar redan tills nästa gång jag kan köpa mera saker där.


Jag höll på att städa, när bilden togs därför ser det så tomt ut!!!

Förlorad bloggtid = Shopping

2010-05-30 @ 22:31:45

Ja som sagt som ni ser har jag inte bloggat på över en vecka. Detta beror mycket på att jag har varje dag efter jobbet försökt att hitta lite nya kläder och skor. Snart är det ju midsommarafton och därför försöker jag hitta någon fin sommarklänning som man kan både ha om det regnar och om det är strålande sol. Även fikat med vänner och njutit att få tillbringa lite mystid tillsammans med min älskling.

 
                  ZARA                                         H&M


              GINA TRICOT                                   H&M

  
                   H&M                                        H&M

                           
                                          DIN SKO

Skepp och hoj

2010-05-30 @ 22:25:34

Anledningen för att jag inte har bloggat är för att jag varit mycket upptagen den senaste tiden med allt annat utan att sitta framför datan.
Förra fredagen så kom jag hem trött efter en lång arbetsvecka, tanken vara att bara slappa framför mina The Hills boxar och städa lägenheten. Dock hade jag lovat Kim att vi skulle ha en tjejkväll just denna helgen och eftersom hon satt ensam hemma hos sin mamma för att vakta hundarna så var det ju bara ett för bra tillfället att köpa ett par flaskor vin för att sedan komma över till henne för att sitta och prata hela kvällen. En trevlig kväll blev det med mycket snack om allt mellan himmel och jorden.
På lördagen var det Göteborgsvarvet och det var många, verkligen jätte många som jag såg sprang över hisningsbron på en supervarm dag. Inte konstigt att det var många som fick föras till sjukhuset. Lördagen bestod av att åka till Kims pojkväns John båt som ligger i Göteborgshamn. En supermysig båt som vi grillade på och drack lite skumpa i solskenet. Dock blev det en tidig hemgång eftersom älsklingen skulle upp tidigt och jobba och jag var helt enkelt bara helt övertrött av all alkohol i solen. Jag hade tagit på mig en mycket somrig klänning, som hela tiden blåste upp. Så jag fick låna Kims tights för att min klänning inte skulle blåsa upp. Så himla sött!!!
Så helgen var helt underbar!!!!


John, jag och Älsklingen

John, jag och Kim

Lycklig

2010-05-19 @ 21:45:16
I dag kom säsong 4 av The Hills och Lauren Conrad's två första böcker, L.A Candy och Sweet Little Lies. Så nu är sommaren räddad för både soliga dagar och regniga dagar. I helgen skall jag och en vän ha The Hills marathon...så kul att få kolla på andras drama när man inte har någon själv i sitt liv längre. Jag ska inte klaga jag trivs jättebra utan drama. Har hela dagen i dag tänkt på hur lyckligt lottad jag är som har min livs kärlek i mitt liv och får tillfälle att spendera alla viktiga tidpunkter med. Vi planerar nu en resa i Oktober, vi har inte bestämt vart men det blir någonstans i Europa. För det andra så är jag glad att jag har ett hem att komma hem till och ett jobba att gå till på dagarna med trevliga arbetskamrater. Inte alla kan säga detta om sitt liv. Varför jag känner mig extra lyckligt lottad i dag är för att jag varja morgon ser alla alkolister som sitter i busskuren klockan halv 8 på morgon och dricker sin öl. I dag var det dock extra många så då började alla tankar snurra i huvudet, som tur är det går livet bättre och inte sämre.

Min nya Mulberry bag

2010-05-17 @ 21:16:14
Åhh som ni alla vet så älskar jag väskor av alla dess slag. Så i dag har jag införskaffat en brun Mulberry bag.

Kvällspromenard

2010-05-15 @ 23:07:28

Det blev helt plötsligt varmt ute, så jag och älsklingen bestämde oss för att gå på en kvällspromenard. Vårat mål var att gå upp för Ramberget. På vägen upp så var hela skogen full av vitsippor, jätttevackert och sedan fotograferade jag Göteborg från toppen. Hittade även ett konstverk på en sten!


Ett hav av vitsippor

Vackra Stena Line

Eriksberg

Göteborgshjulet och Läppstiftet

Ett konstverk som jag tyckte va vackert gjord!!



Dear John

2010-05-15 @ 20:40:38
Kollade precis på filmen "Dear John". Filmen var bra men inte lika bra som den tidigare författarens film, nämligen "The Notebook". Jag både skrattade och grät till filmen, men jag är fortfarande besviken på filmen för den var för lik den förra.
Ett bra tips att kolla på om man känner sig känslosam för att kunna få gråta ut en stund. Inte för att jag är extra känslosam i dag men filmen får en att tänka på att man inte ska ta kärlek förgivit eftersom det är faktiskt två människor i ett förhållande.

Regn ingick inte i min plan för dagen....

2010-05-15 @ 17:20:06

Just denna lördag hade jag hoppats på sol, massa sol. Så att jag och älsklingen kunde ta en lång promenard för att sedan gå till Liseberg och äta glass. Men som sagt så blev inte planerna, utan istället vaknade sent för att lägga mig på soffan och läsa ut boken Pappas Flickor. Tog en pause för att äta brunch - Pannkakor med glass och hallonsylt. Jag tänkte att jag skriver ett helt inlägg om några månader om alla chickflick böcker, vad de handlar om och mitt betyg. Så att ni kanske kan fastna för någon bra utav dem och läsa på stranden i sommar. Fast åt andra sidan så har jag inget emot att ta de lugnt nu för tiden eftersom jag stressar hela dagarna på jobbet. Så därför har jag beställt The Hills säsong 4 och de två första böckerna som Lauren Conrad har skrivit. Får se om Lauren kan skriva böcker lika bra som hon är skådespelare.

Får se vad kvällen har att erbjuda!!! Det finns ju mycket som man borde göra på sina lediga dagar som man inte hinner på vardagarna som stryka, tvätta, städa eller helt allmänt fixa med papper etc. Men det är ju inget jag vill göra så jag tror jag börjar kolla på en film för att sedan ta en promenard eller något och slippa se allt man borde göra.

Känner lugnet

2010-05-13 @ 13:34:08
Vilken underbar morgon det har varit! Vaknade först kl 8 och trodde att jag hade försovit mig hehe. Inte så konstigt eftersom jag jobbar så mycket nu för tiden och det gör mig verkligen trött. Så det var bara att gå och lägga sig igen och vaknade sedan upp kl halv 11. Helt otroligt att jag sov så länge eftersom jag inte änns sover så länge på helgerna, så det kändes verkligen helt underbart. Nu sitter jag här vid datan och försöker kolla upp hur mycket en person skall få i semesterersättning och hur mycket man skall få i övertidsersättning. Varför jag kollar upp detta är för att jag skall inte ha någon semester i år och jag jobbar ofta mer än 8 timmar per dag. Så nu har jag underlag till att diskutera mig fram i livet=).

En helt otrolig känsla har spridit sig i hela kroppen, ett lugn som sprider sig till alla kroppens delar. Har inte så mycket att göra egentligen så det blir att sitta vid datan och kolla runt, även läsa en bok och kolla på alla serier jag har missat. Visst känns det skönt med en ledig dag mitt i veckan.
Nu funderar jag på att köpa en ny chockladkaka polka eftersom de andra två tog slut. Har ni inte testat den så borde ni göra det för den är fantastisk god!!!

Sex and the City 2

2010-05-12 @ 20:25:58

Vem längtar inte efter mer skratt, nytt mode, drama och kärlek, som Sex and the City 2 förhoppningvis kommer att ge???

Myslyx

2010-05-10 @ 21:51:55

Sitter just i soffan tillsammans med min älskling. Levande ljus i hela rummet tillsammans med massa rosor. Dricker en kopp te (skulle egentligen vara ett glas vin men jag är för trött för det) och kollar på Hollywood fruar. En riktigt underbar måndagskväll som det känns som jag har gjort extra lyxig bara för att trivas i mitt egna hem. Även för att kunna koppla bort arbetet ett tag med eftersom jag jobbar nu 12 timmar om dagen. I bland behöver man piffa upp sin vardag för att må bra precis som jag har gjort i dag.

Romantisk pojkvän

2010-05-09 @ 23:57:42

Jag har hittat en ny sida av min pojkvän nämligen att han är mycket romantisk. Visst har han dukat upp fina måltider och kan i bland dansa tillsammans med mig, ni vet alla dessa gulliga saker som killar inte gillar att göra men gör de iallafall eftersom det gör det för tjejens skull. För får han att tjejen att skratta så värmer det ju hans hjärta och deras förhållande. Precis en sådan sida har jag hittat hos honom, och nu menar jag inte att han är en toffel utan att han verkligen är riktigt romantiker. Jag antar att man kan fortfarande bli förvånad i ett förhållande även fast man har varit tillsammans ett längre tid. De är kanske som alla säger: man slutar aldrig lära sig nya saker om människor man redan känner.

Dessa fina blommor fick jag dagen efter jag hade fyllt år, bara för att han ville fortsätta göra mig glad!!!!!! Visst lyckades han som alltid!

♥ My 27th Birthday ♥

2010-05-09 @ 14:32:28

I fredags fyllde jag 27 år och jag hade en helt underbar födelsedag. På morgon väckte min älskling mig vid fem för att ge mig min födelsedagspresent, vilket snarare kom som en chock eftersom vi hade beslutat att inte ge varandra någonting. Födesledagspresenten var 2 biljetter till PINKS konsert på Ullevi den 23 Juli. Kunde verkligen inte bli gladare för jag har försökt få med alla på denna konserten utan att lyckas. Så det kommer verkligen bli såååå himla kul att äntligen få se henne tillsammans med min älskling.

Dagen fortsatte sedan med att försöka ha så lugn och skön dag på jobbet som möjligt utan att stressa, vilket jag nästan lyckades med. Åkte sedan hem för att min familj skulle komma och fira mig på min födelsedag. Då mamma kom med presenter som strykjärn och strykbräda (precis de saker jag hade önskat mig) plus att hon kom med en jättestor smörgåstårta som var så hiiiimla god!

     

 

Så jag öppnade presenter och åt smörgåstårta men min familj tills mina vänner kom för att fira mig. Så kvällen blev jätterolig med massa vin, god mat och underbart sällskap. Festandet slutade vid 5 på morgonen och vi var fyra stycken som delade en säng och gott sov jag ändå. Så jag säga att fylla 27 år var ett rent nöje eftersom jag hade en fantastik dag med mina nära och kära.





Försöker finna tid!!

2010-05-09 @ 12:37:26
Vilken vecka det blev! Anledningen för att jag inte har bloggat är för att jag har jobbat över så himla mycket denna veckan! Det är så mycket att göra på jobbet att jag hinner inte med det jag skall göra, även fast jag jobbar över och försöker göra allt så snabbt jag kan så finner jag ingen tid till att bli klar med sakerna. Nästa vecka är det deadline för vinterkollektionen och då är det mycket som skall vara klart och jag får jobba över nästa vecka med för att försöka att bli klar i tid. Det är jätteroligt att få jobba i en miljö där jag aldrig vet hur en dag kommer att se ut eller vilka arbetsuppgifter som behöver göras och därmed är den personlig utmaning varje dag att försöka lösa alla problem som uppstår. För mig är det inget negativt att jag jobbar över eftersom detta jobbet är min enda inkomstkälla och pengar på kontot skadar aldrig med tanke på att jag älskar att slösa på allt möjligt. Dock hinner jag inte med att sitta vid datorn när jag kommer hem utan istället blir det att laga mat och duscha för att sedan få min skönhets sömn. Jag ska försöka förbättra mig på att skriva lite mer inlägg under vardagarna så att det inte bara blir på helgerna. Som alltid är det lättare sagt än gjort!!

Barbie is gone!!!

2010-05-02 @ 20:12:22
Min underbara cykel vid namn Barbie är borta. Jag gav den till min vän Lotta för att den får inte plats i min lägenhet, så jag vet att den har hittat ett hem iallafall. Glad är jag att slippa ha en cykel i vardags rummet där alla vänner kommer in och säger "va inte de där en cykel" hehe good memories.

I dag har jag softat med lotta och vi har bara kollat på dvd och ätit mc donalds. Så himla skönt att slippa göra någonting överhuvudtaget eftersom det är den sista dagen på veckan. I morgon börjar nya tag och många timmars arbete eftersom jag har lite för mycket att göra men det är bara roligt.

Rut m.fl shopping

2010-05-02 @ 10:20:13

Hittade lite sommarkläder på Rut mfl under veckan!! Den svarta klänningen köpte jag i mörkblå och är verkligen en utlands semesterklänning!!! Shoppade även lite toppar och scarfar men dessa klänningarna var jag bara tyngen att tipsa andra om eftersom det är både sköna och snygga.


Önskar mig!!!

2010-05-02 @ 10:03:15

Jag längtar till denna underbara jeansjacka kommer in till butiken Rut m.fl för då kommer jag vara den första som köper den eftersom jeansmaterial över huvudtaget har varit en riktig modefluga i vår och de kommer de definitivt fortsätta med under hösten och jag har redan köpt ett par passade jeggings till dem!!! Nu väntar jag bara på sommaren.

Once in my life

2010-05-01 @ 21:45:58
Lyssnade på denna låten i går och texten stämmer så otroligt bra:

For once in my life I have someone who needs me
Someone I've needed so long
For once, unafraid, I can go where life leads me
And somehow I know I'll be strong

For once I can touch what my heart used to dream of
Long before I knew
Someone warm like you
Would make my dreams come true

For once in my life I won't let sorrow hurt me
Not like it's hurt me before
For once, I have something I know won't desert me
I'm not alone anymore

For once, I can say, this is mine, you can't take it
As long as I know I have love, I can make it
For once in my life, I have someone who needs me

Love is in the air

2010-05-01 @ 21:37:35

Denna vecka har min älskling varit helt underbar på alla sätt. Varje kväll har han gett mig en liten present. Något som har haft stor betydelse för mig eftersom han har verkligen visat och tänkt på mig varje dag. En present behöver ju inte vara dyr utan det är snarare att han har tagit sig tid att gå och välja ut något fint, särskilt när vi inte har så mycket tid tillsammans på veckodagarna eftersom båda jobbar jättemycket. Först köpte han en rosa rosblomma som står ute på altanen så att varje gång jag går ut och ringer så kan jag sitta och titta på rosorna och tänka på vilken underbar kille jag har hittat i mitt liv, plus att jag är verkligen lyckligt lottad som verkligen har någon att dela min livresa med. Tanken var extra fin eftersom jag verkligen är tokig i ljusrosa. Dagen därpå fick jag en majblomma och den tredje dagen kom fick jag en mini alhgrensbilar men liten note som stod "Söt förpackning =) Söt som du!"
Varje förhållande har ju sina upp och ner rollercoaster och vi hinner knappt det hehe!!! Men varje gång vi är i från varandra så vill vi ju bara träffas och mysa så det löser ganska många problem!!! I allafall så är det underbart med massa vårkänslor då verkligen kärleken bara finns i luften så att man kan verkligen få dela den med sin käraste!!! Som tack för all kärlek han har givit mig under veckans gång så köpte jag filmen Avatar till honom eftersom han verkligen gillar den och tror att det var en ganska bra liten present!