Midsommarafton 2010

2010-06-27 @ 23:55:52
Jag måste säga jag var lite skeptisk att fira midsommar på landet med massa människor jag aldrig träffat innan. Men vilken underbar midsommarafton det blev. Äntligen fick jag bryta lite traditioner och bara njuta av lite ledighet. Ganska skönt att få åka bort och låta andra ta hand om en för en stund istället för att fixa allt själv. Midsommarafton började med att sova ut och mysa tillsammans med älsklingen. Sedan var det bara att stress sminka sig och packa för Robban kom en timma för tidigt. Ni tjejer som vet hur det är plannera sin tid så är en timma jättemycket tid att ta från en tjejs planerade tid. Tillsammans åkta jag, Fredrik, Robban, David och Lotta till Sätila (utanför Landvetter). Där blev vi varmt välkommna av massa par som redan höll på att fixa allt möjligt. Tillsammans klädde vi midsommarstången och så kom massa andra vänner till dem. Det blev massa hemmablandade snapsar och snapsvisor. Verkligen att rekommendera till er andra att smaksätta spriten så att den smakar gott. Visst blev vi goa och glada men det var ingen som bråkade eller blev kanonfull så det var helt underbart. Dock går ju inte allt som man tänkt sig, jag och älsklingen skulle sova på en stor luftmadrass och först gick pumpen sönder och sedan så märker fredik att han pumpar i onödan eftersom det fattas en plupp på madrassen. Suck det var ju bara att sova på det jättehårda golvet, som tur var så hjälpte ju alkoholen att sova sig natten igenom. Men dagen efter och även i dag så gör det verkligen jätteont på den sidan man har sovit på. Aja en super lyckad midsommarafton blev det i allafall. Tack så mycket Daniel och Anna!


Fredrik och Jag


Hela gänget samlade (jag tar bilden)


Alla dansar runt midsommarstången

2010 - 19 Juni, En Princessas Bröllop

2010-06-19 @ 15:58:34
Just nu gifter sig vår svenska kronprincessa sig i Stockholm. Så vackert att hela världen ser på våran fantastiska historia!


FRAMGÅNG

2010-06-14 @ 22:36:49
Det finns många saker i världen som gör mig lycklig. Det minsta lilla kan ibland göra mig så otroligt glad. Jag gillar verkligen att gå till jobbet på morgon och hoppa in i olika arbetsuppgifter plus att få träffa alla underbara människor på arbetsplatsen. Men det jag ville skriva om personlig framgång!

Under en veckas gång har jobbets framgång gjort mig så otroligt glad. Jag har fått nya arbetsuppgifter som innebär att lära mig nya saker och få ta nytt ansvar. Precis de saker som jag gillar i jobbväg! Jag skall nämligen börja få vara med på inköp för externa märken för företaget (så att jag sedan själv kan ta hand om denna uppgiften i framtiden)  och även jobba mycket inom ekonomi (som är mitt mål eftersom jag har en hel utbildning inom internationell ekonomi). För er som läser detta kanske ni inte tycker att det låter så mycket, men för min del är detta en stor framgång!!! Med andra ord ett leende på läpparna. Vill bara sprida min lycka och hoppas att den smitar av sig till andra!

Lördagsnöjen

2010-06-14 @ 22:18:31

I fredags slutade jag kl 15 vilket var helt underbart för jag var så trött efter gårdagen med kollegorna att jag kom hem och somnade i tre timmar. Förstår inte vad som har hänt jag är konstant trött, hela tiden. Det spelar ingen roll hur mycket jag sover, aktiverar mig eller vilar, inget hjälper mot denna trötthet. Vill ju bara vara full av energi som jag brukar vara på sommaren. Någon som har något tips? Så fredagskvällen var ju jag inte så produktiv!

Lördagen åt jag frukost på subway tillsammans med Fredrik, sedan var det bara att åka hem och städa lägenheten eftersom min mamma och min lillebror skulle komma på besök. Tillsammans åkte vi alla till Bäckebol för vi behövde nya sängbord som matchar sängen. Det blev även en dammsugare eftersom min gamla har varit med i några år. Det känns helt underbart att snart fått ihop en hel lägenhet med massa saker. Det blev en mycket trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap.
Senare på kvällen skruvade jag och Fredrik i hop sängborden som bestod av många bitar. Jag har verkligen inte tålamod för sådant tråkigt, men som tur är har min älsking mycket tålamod så tillsammans klarade vi det galant.


Så här såg en del ut när vi höll på att skruva ihop det!!

Jag är med i Aftonbladet!!!

2010-06-14 @ 22:07:55
Nej skoja bara!!! Jag fick ett sms av min älskling som jag trodde de först var spam på mobilen. Men visst känner man sig ihågkommen och älskad!!!

Torsdagskväll med arbetskollegorna

2010-06-14 @ 22:04:52

När jag jobbade på bar (när jag var yngre) kallade vi det bartömmning. När jag jobbade i klädaffär och vi skulle ha en avslutning så kallade det personalträff. När vi torsdags skulle ut med jobbet för att fira att denna kollektions säsongen är slut och innan alla har semester börjar så kallade de en avslutning av denna perioden.
Visst finns det många ord för att fira att vi alla behöver äta god mat och hitta på aktiviteter tillsammans med sina kollegor på sin arbetsplats. Jag fick lyckan att åka Göteborgshjulet tillsammans med några av mina arbetskamrater som aktivitet, pga att det regnade. Man fick se en otroligt bra utsikt över hela göteborg och jag som tidigare har varit emot den har nu blivit mycket positiv och tycker att alla bör åka den för att se hur vackert vårt göteborg är (även på en regning dag) !!!! Sedan fortsatte vi till vasastan för att äta middag på Mi Casa, som serverade jättegod tapas! Tillsammans satt vi alla tjejer på företaget och pratade och skrattade tills det stängde och min älskling kom och hämtade mig.



Two years anniversary of LOVE

2010-06-09 @ 21:08:18
Den 7 Juni 2010 hade jag och älsklingen varit tillsammans i två år. Tänka sig att tiden går så otroligt fort, den bara springer förbi en. Jag berättade för min vän att vi varit tillsammans i 2 år så känns det inte alls som vi har varit tillsammans så länge, vilket hon svarade mycket klokt på: - det är ju underbart, för då vet ni att ni är menade för varandra. Så sött! Jag ser fram emot en underbar livstid med närmaste vän och framtida man. Jag kan säga att tillit och förtroende för varandra gör ett förhållande så mycket starkare.
Fredrik och jag var vänner i ett år innan vi blev tillsammans. Så man kan säga att jag blev kär i en nära vän som alltid fanns vid min sida i mina dåvarande svåra situationer. Tillsammans har vi växt upp och skapat oss ett trivsamt hem med massa kärlek. Jag får direkt ett leende på läpparna när jag tänker på honom och hur bra vi faktiskt har det tillsammans. Men som alla säger: - kärlek hittar man när man minst annar det och det gjorde verkligen vi. Lycklig, så himla lycklig är jag att ha funnit true love. He will always have my heart!


Min underbara Älskling

Så himla trött

2010-06-09 @ 20:37:23
Denna gången finns det en superbra anledning till varför jag inte har bloggat på nästan en vecka. Jag har nämligen bara jobbat och sovit om varannat. Jag har både haft magkramper och börjar få luftrörskattar, som nu börjar försvinna. Förstår inte varför jag har varit så trött men det beror ganska mycket på att jag inte har mått bra antar jag. I fredags kom Kim över på ett glas vin och jag lagade min goda morotssoppa som ingen kan motstå!!! Självklart tyckte hon med att den var supergod. Helgen bestod annars av att mest sova och umgås med kompisar. Hoppas nu att tröttheten skall gå över och jag skall återfå min superenergi.
PS! Min brännskada är bara lite ljusbrun nu så den kommer garanterat att försvinna puhh vilken lättnad!

Bränskadad för livet?

2010-06-03 @ 23:00:40
Jag är så himla stressad, trött och klumpig varje dag. Så i dag när vi skulle ha fika pause, som vi har varje torsdag, så ville jag koka te men tänkte att det skulle gå fortare om jag värmde vattnet i mikrovågsugnen. Efter att ha värmt det två minuter skulle jag ta ut det och det var så varmt att jag darrade till och fick vattnet över en del av min hand. Så nu sitter jag här med en rödflammigt stort märke och hoppas verkligen att det snart försvinner om det någonsin försvinner:(

Saknar min vän....

2010-06-02 @ 22:48:53
Min vän L lämnade mig kvar i Göteborg ensam över sommaren för att hon beslutade sig för att jobba i Norge. Jag förstår henne verkligen eftersom det är ganska svårt att hitta sommarjobb eller jobb över huvudtaget. Men nu sitter jag här och saknar henne jättemycket eftersom hon brukar bara finnas ett telefonsamtal bort eller några hållplatser med spårvagnen. Nu hoppas jag verkligen bara att hon får det roligt i Norge och att hon snart kommer hem.

Shoe Shopping

2010-06-02 @ 22:43:05
Är så himla överlycklig jag har verkligen letar efter ett par bekväma skor i över en månad och nu har jag äntligen hittat TVÅ par, JIPPI!!!!! Som tur var så hjälpte Kim mig att hitta ett par sandaler på Scorett. Så nu sitter jag här glad över att få bära bekväma skor  när värmen kommer. Jag har aldrig svårt för att hitta högklackade skor och självklart hittade jag det med men det fick räcka med två par skor denna gången.
Jag blev helt chockad över hur dyra skor har blivit i alla skoaffärer. Jag vet ju att priset på kläder har gått upp på grund av att materialet har ökat i pris för alla kriser runt om i världen i samband med en osäker kurs på marknaden. Så jag antar att det har påverkat mer på skor än kläder, men som sagt det är ju bara min teori.


Novita 699:- på Scorett


Softwalk 699:- på Euroshoes